El Molo

Restauracje

Sopot, pl. Zdrojowy 2B

Pawel - ocena (1) Smacznie z pięknym widokiem i przystepnymi cenami! Pawel Dany - ocena (1) Najlepszy makaron jaki jadlem. Dany Katarzyna - opinia (1) Wpadałam do El Molo na herbatkę. Lokal położony w świetnym miejscu. Pięterko... Katarzyna
Tragedia (1) Wstrętne jedzenie, dorsz albo był mrożony albo stary, suchy, gumowaty. Sola... Ania Koszmar (1) Miało być romantycznie i smacznie, było niesmacznie i dramatycznie ... Od... "Gość" Przyjęcie weselne (1) Jeżeli ktoś z Państwa poszukuje miejsca na małe przyjęcie weselne (37 osób),... Patrycja Maria Marczuk klient drugiej kategorii z weekendu za pół ceny w Sopocie (1) Chciałam skorzystać z oferty lokalu w czasie akcji "weekend za pół ceny... anna wszytsko super (1) fajne miejsce, super polozenie, fajne menu, jedzonko dobre, obsluga w... G :) (1) Mają przepyszne ciasto marchewkowe z kremem mascarpone i z gałką lodów.... Gg marz - opinia (1) pyszne jedzenie, ostatnio jedliśmy znakomitego dorsza, przemiła obsługa marz Więcej takich rybnych restauracji w Trójmieście (1) Przyznaję tak wysoką opinię ponieważ restauracja mile zaskoczyła mnie oraz... Anka