Eleanor - Maggie sottero

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś ma/będzie miał do sprzedania tą cudowną suknię : http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?line=m&page=13&style=J1237 ? A może ktoraś z Was orientuje się gdzie można ją zakupić.
Z góry dziękuję za wszelkie informajce!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Eleanor - Maggie sottero

oj mi też się podobają suknie tej firmy :) ale chyba u nas w Polsce ciężko je dostać - póki co podbijam i powodzenia w poszukiwaniach :)

mi się bardzo podobały sukienki maggie sottero zwłaszcza model anniston i w malborko jest sklep gdzie sprzedają i wypożyczają suknie maggie sottero dzwoniłam wcześniej to kierowniczka mówiła że ma mieć dostawę dużo w połowie lipca. Jak pytałam się o anniston to koszt sukni 3700 a wypożyczenie 1700 to nei jest wygórowana cena myślałam że będzie o wiele droższa ja niestety bałam się czekać i kupiłam gdzieś indziej powodzenia w szukaniu sukni :)

W Gdyni w Madonnie tez maja kilka modeli,ale akurat mi sie one nie podobaja:(

Foto katalogowe i real
image
image
image
image
image
image
ładnie sie prezentuje ta suknia

Inne tematy z forum

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...