Usuwanie PDF I chip tuning (2) Witam wszystkich ktòrzy mają problem z mocą i Pdf swoim aucie ja moge z... Rafał Polecam (1) Solidna ekipa ,profesionalnie i wszystko na czas Piotr Zadowolony klient! (1) Polecam! Ponownie naprawili mi moje auto. Na pewno wrócę :) Magda
vw passat usuwanie dpf i egr (1) witam w tym zakladzie usuneli mi dpf i egr. dzieki czemu juz nie mam z tym... andrzej Skoda problem z brakiem mocy przez dpf (1) Witam miałem problem z brakiem mocy w mojej Skodzie. Zakład ten Poradził... kunik suzuki grand vitara (1) miałem problem z filtrem dpf, Ci ta firma pomogła mi się pozbyć problemu i... Michał Ford Modeo Mk4 dpf off i chip (1) Witam, Miałem problem z dpf i electric service rozwiazałmój problem ;) przy... witold super zaklad godny polecenia dpf usuniety (1) witam przyjechałem zostawiłem auto dpf został usunięty i po problemie ;)... wojewoda89 Polecam chipowanie aut w tym warsztacie (1) Również prowadzę warsztat samochodowy, lecz zajmuje się mechanikom , swoim... Jacek_Gdynia DPF (2) Usuwałem dpf u pana z nowego dworu wejherowskiego. Po usunięciu filtra nadal... GWE dpf w Megane III (2) Usunięcie dpf w Megane III. Po usunięciu zaczął wariować komputer, okazało... Gosia Usunięcie filtra dpf Nissan X-trail (1) Obsługa fachowa, umówiona wizyta na godzinę bez zbędnych poślizgów Tomek ecotuning Scania (1) W sierpniu robilem ECO Tuning w Scani. Po dwuch miesiacach testow moge z cala... Scania chiptuning (1) Firmę tuningową polecił mi kolega który też chipował u nich swoje autko. Cena... Mati76