Jacek - opinia (1) Polecam rzetelna firma +super obsługa. Czysty profesjonalizm Jacek Polecam (1) Serdecznie polecam, super sprzęt, najtańsze ceny, fajne rabaty dla stałych... Mariusz Popadiuk Bardzo polecam (1) Fachowe porady właściciela, ceny na każdą kieszeń, bogaty wybór urządzeń. Marcin
Pełen profesjonaliz (1) Wysokiej jakości usługi jak i sprzęt, przemiła obsługa ,przy pracach... Przemek The best (1) Obsługa super ceny też szybko tanio solidnie .wyrzynarki pierwsza liga ;) Gra Serdecznie polecam (1) Wypożyczyłam zagęszczarkę, sprzęt bardzo dobrze się sprawdził. Właściciel... Iwona Niwelator laserowy (1) Świetna obsługa, właściciel zawsze doradzi, podpowie jaki sprzęt wypożyczyć... Adam POLECAM (1) Korzystałem z wielu wypożyczalni a do w/w trafiłem przypadkowo szukając... Szymon Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam tę wypożyczalnie narzędzi. Bardzo miła obsługa, dobra... bartek Polecam (1) Korzystałem podczas budowy domu z zagęszczarki oraz młota pneumatycznego z... Grzegorz Polecam (1) Dobre narzędzia .Dobre ceny wynajmu.Pożyczyłem młot Makita 11J kułem w... Paweł Gdzie mogę zakupić DURITE relay 0-728-24 ? (2) Szukam sklepu, hurtowni na terenie Trójmiasta w której od ręki zakupię... Marcin Super usługa! (1) Wypożyczałem bruzdownicę Hilti. Pan Sprzedawca wydał świetny sprzęt ze... Tomasz Myjka spalinowa (1) Wypożyczyłem myjkę spalinową,sprzęt dobrej jakości,duży wybor.Sprawnie umyłem... Marcin POLECAM (1) Dzięki kontaktowi z tą firmą rozwiązałem sporo problemów jakie miałem przy... Roman