Elis

Salony kosmetyczne Depilacja laserowa

Gdańsk, Złota Karczma 13B/11

Magda - opinia (1) Byłam na depilacji bikini-brazylijskiej. W tym salonie pierwszy raz i byłam... Magda Szczerze polecam!!! (1) Salon na bardzo wysokim poziomie. Miałam wykonany zabieg fotoodmładzania na... Betty 100% POLECAM!!! (1) Jest to mój ulubiony gabinet. Bardzo profesjonalne podejście do klienta,... Alicja B
Miła obsługa (2) Miałam w tym salonie 9 zabiegów na bikini i 9 na pachy, Pani która je... Aga Profesjonalna obsługa (1) Mimo niskich cen, bardzo profesjonalna obsługa. Depilacja skuteczna, już po... Darka Polecam... (1) ... z czystym sumieniem. Jestem bardzo zadowolona z obsługi oraz zabiegów, z... zadowolona bikini laserowa depilacja. (2) Pomimo dość krępującego zabiegu-czułam się swobodnie. Pani bardzo miała. Nie... wobi WYJATKOWO (1) Na prawdę wyjątkowe podejście do klienta oraz wyjątkowa i profesjonalna... Radosz gorąco polecam (1) wykupiłam kupon na gruponie i w tym przypadku jestem bardzo zadowolona z... aga Szczerze polecam! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Skorzystałam najpierw z groupona i już... alicja Miłe zaskoczenie (1) Wizytę w tym salonie uważam za bardzo udaną. Realizacja groupon'a okazała się... kamila super (1) świetna obsługa. z cięzkim sercem jak najbardziej polecam :) czemu z cięzkim... patrycja Polecam :) (1) korzystałam z oferty z Groupona w tym salonie i jestem bardzo zadowolona.... klient POLECAM (2) Mimo, że zabiegi są niestety trochę bolesne, niweluje to przemiła obsługa.... AL Szczerze POLECAM (1) Nieczęsto zdarza mi się wyrażać opinie o miejscach, które odwiedziłam, ale... Justyna