Elixir

Medycyna estetyczna

Gdynia, Świętojańska 41/7

Natalia - opinia (1) Polecam z całego serca klinikę elixir ! Miała tą ogrombą przyjemność z... Natalia Gabinet Elixir Gdynia (1) Polecam w 100% gabinet Elixir. Jestem bardzo zadowolona. Pani Justyna robi... Ania J Jeżeli medycyna estetyczna to tylko w klinice Elixir w Gdyni (1) Przez kilka lat chodziłam po różnych gabinetach medycyny estetycznej... Monika
Szczerze polecam ! (1) Szczerze polecam zabiegi u Pani Justyny. W gabinecie panuje miła i... Katarzyna Medycyna estetyczna (1) Polecam panią Justynę .Zabieg profesjonalny,oryginalne produkty,efekt... Monika super (1) Polecam Elixir Gdynia - klinika urody Justyna Gabrukiewicz , dziękuje za... Radek K. Polecam kursy (1) Byłam na kursie z kwasu hialuronowego I stopień. Jestem bardzo zadowolona.... Martyna Bardzo polecam! (1) To mój już 3-ci makijaż permanentny brwi w ciągu prawie 20 lat. I... Magda Zabieg oczyszczajacy (1) Dwukrotnie korzystalam z oferty oczyszczania kwasami i jestem bardzo... julita Oczyszczanie manualne (1) Salon bardzo nowoczesny i czysty. Korzystałam z zabiegu oczyszczania... S.