Eliza - ocena
Po siedmiu miesiącach nieskutecznego leczenia dolegliwości ze strony układu moczowego, w końcu trafiłam na Pana Jarka. Byłam już wyczerpana brakiem efektów wielokrotnej antybiotykoterapii, jak również innych metod - suplementacji, stosowania ziół, nasiadówek, wlewów kroplowych z witaminą C, ozonoterapią, stawianiem baniek ogniowych, zmianą diety i wielu innych... Poprawa była już zauważalna po pierwszej wizycie z użyciem biorezonansu, a po kilku spotkaniach dolegliwości zmniejszyły się spektakularnie! Pan Jarek to dyplomowany naturoterapeuta, niesamowicie etyczny, skoncentrowany w 100% na człowieku i niesieniu pomocy. A biorezonans to dla mnie metoda diagnostyczna i terapeutyczna, wręcz szokująco precyzyjna - pokazuje dokładnie, co dzieje się w każdym układzie, narządzie, komórce, zwalczając m.in. patogeny odpowiedzialne za chorobę. Wszystko, co do tej pory pokazał biorezonans pokrywa się z wcześniej wykonanymi przeze mnie badaniami obrazowymi, badaniami krwi, a nawet znacznie więcej... Polecam Pana Jarka osobom borykającym się z przewlekłym zapaleniem pęcherza moczowego, dróg moczowych i rodnych kobiet oraz wszystkich osób planujących rodzinę. dziękuję!