Piotr - ocena (2) Od 15 lat borykam się z bólem kręgosłupa. Przez przypadek trafiłem do Pana... Piotr Iwona - ocena (2) Od trzech tygodni chodzę na pijawki, które pomogły mi jak żaden lekarz na... Iwona Grażyna - ocena (2) Pan Jarosław, dyplomowany naturoterapeuta z ogromną wiedzą. Jestem bardzo... Grażyna
W - ocena (2) Pan Jarosław jest osobą bardzo kompetentną i profesjonalną. Już po pierwszej... W Jarosław - ocena (2) Od ponad dwóch miesięcy korzystam z pomocy Hirumedica. Choruję od lat na... Jarosław Zosia :) - ocena (2) Z całego serca polecam, Pan Jarosław bardzo kompetentny, potrafi odpowiedzieć... Zosia :) MaciejKa - ocena (2) Bardzo profesjonalny gabinet. Wszystko czyste i sterylne. Pełna informacja... MaciejKa Zdzisław - ocena (2) Dziękuję bardzo za fachową pomoc. Szczególne podziękowania dla Pana... Zdzisław Aniela Śmiełowska - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z efektów ok. trzymiesięcznych zabiegów... Aniela Śmiełowska Jolanta - opinia (2) p. Jarosław Wróblewski, dyplomowany hirudoterapeuta, wykonał zabieg... Jolanta