najlepszy w 3 mieście (1) Baaaardzo polecam :) Pani przemiła, przymierzyłam w salonie ok 9 sukien, a że... Marta najlepszy salon sukien w Trójmieście (2) Drogie Panny Młode, nie zastanawiajcie się i nie traćcie czasu tylko od razu... Monika Zadowolona :) (1) Odwiedziłam salon ok 5 razy od kwietnia do września i w tym czasie Panie... Beata
Rewelacja! (1) Jestem zachwycona poziomem usług jaki oferuje ten salon. Suknia zrobiła... Gosia naprawdę godny polecenia salon!!! (1) Wszystkim przyszłym pannom młodym gorąco polecam ten salon! Obsługa jest... Emilia 100% profesjonalizm (1) Polecam ten salon z pewną odpowiedzialnością, kupiłam sukienkę i jest raz że... POLA REWELACJA (1) Profesjonalizm, klasa, cierpliwość, klimacik, fachowe doradztwo... Panie są... S. Rewelacja (1) Byłam dzisiaj w salonie Elizabeth Passion Panie tam pracujące są przemiłe i... Kasia Zdecydowanie na TAK (1) Bardzo elegancki salon, fajny i przystępny cenowo asortyment. Kierowniczka... Olix mabo27 - opinia (1) zdecydowanie polecam!ze względu na ofertę i bardzo miłą i pomocną panią. mabo27 100 % jakość usług (1) Jestem bardzo zadowolona: wszystko sprawnie, w miłej atmosferze,... Marta