Rewelacja (1) Rewelacyjne podejście do klienta i piękne suknie. Pomimo, że nie byłam... Sandra Polecam wszystkim Pannom Młodym! (1) W tym salonie można poczuć się naprawdę wyjątkowo. Jest schludny i urządzony... Magda Piekne sukienki z klasa, przesympatyczna obsluga, najlepiej! (1) Nie jestem w stanie sobie wyobrazic lepszej obslugi niz ta w Elizabeth... Aga
SZCZERZE POLECAM ! (1) Dzięki Pani Hani idealnie dopasowałam suknię dla siebie. W tym salonie można... Ewelina Gorąco polecam!!! (1) Polecam tak naprawde w kazdej kategorii, piękny salon, przemiła obsługa i... Asia Marta - opinia (1) Wszystkim przyszłym pannom młodym polecam ten salon. Przemiła i kompetentna... Marta POLECAM! (1) Szczerze mogę polecić ten salon. Pani Iza wspaniale się mną zaopiekowała,... Justyna B. Salon, który spełnia marzenia!! (1) Drogie Panie, do salonu E.P. trafiłam dzięki temu portalowi i był on kolejnym... Emilia wszystko raczej ok (1) Wszystko niby ok ale nic na super. Ceny trochę "wysokie" jak na moją kieszeń... mg Zakup sukni w Elisabeth - POLECAM (1) Drogie panny młode, gorąco polecam zakup sukni w tym salonie. Przemiła... Szczęśliwa posiadaczka sukni Prosto z bajki (1) Jeszcze przed wejściem do salonu po prostu przyjemnie jest popatrzeć przez... zachwycona Świetny salon dla Panny Młodej (1) Przemiła obsługa-jedyny sklep, gdzie nie kazano mi czekać do wyznaczonego... Panna Młoda Polecam z całego serca (1) Witam, Salon bardzo elegancki, przestronny z dużym asortymentem - od sukienek... Emilia Wczorajsza wizyta (1) W salonie byłam wczoraj z moją przyjaciółką, która na przyszły rok szykuje... Monika Brak profesjonalizmu (1) Współpraca układała się wzorcowo, obsługa mnie zachwyciła, jednak koniec... Juta elizabeth passion gdynia (4) W pełni zgadzam się z opiniami moich poprzedniczek - szyłam moją sukienkę w... metisse Miła obsługa i sympatyczny wystrój, suknie strojne (1) Kolejny salon dla "sroczek" - w ofercie same świecidełka, koraliki,... ania polecam!! (1) współpraca z paniami to sama przyjemność. Znają się na temacie, pomocne i... feell Serdecznie polecam!!! (1) W tym salonie wybrałam swoją wymarzoną suknię ślubną... Teraz czekam na... Patrycja Obsługa - rewelacja! (4) Przede wszystkim świetna obsługa. Pani miła, cierpliwa, szczera, bardzo... Agnieszka