Serdecznie polecam!!!
W tym salonie wybrałam swoją wymarzoną suknię ślubną... Teraz czekam na pierwsza przymiarkę i już nie mogę doczekać!!! :) Dla mnie Elizabeth Passion to zdecydowanie najlepszy salon... Dlaczego? Panie w tym salonie wykonują swoją pracę z pasją, uśmiechem i entuzjazmem, na każdą pannę młodą patrzą indywidualnie i potrafią naprawdę szczerze doradzić. Porównując z innymi salonami, z którymi miałam przyjemność - tu absolutnie nie ma czegoś takiego jak "wciskanie" czy przekonywanie na siłę do zakupu. Wręcz przeciwnie - Panie potrafią szczerze doradzić, nakłaniają do przemyślanych zakupów. Ponadto urzekła mnie w tym salonie elastyczność podejścia do klienta - tzn. suknie można praktycznie samemu zaprojektować, np. zrezygnować z pewnych dodatków, a także dołożyć coś do sukni, wziąć gorset z jednego modelu, a dół z drugiego itp itd... Całkowita dowolność. Wybór sukni w tym miejscu był dla mnie prawdziwą przyjemnością. Nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować polityki salonu, innowacyjnego podejścia i profesjonalnego personelu. Tak trzymać!!!