Witam,
Salon bardzo elegancki, przestronny z dużym asortymentem - od sukienek po buty i wszelkie ozdoby.
Mnie obsługiwała Pani Hania, która jest przeuroczą, bardzo cierpliwą osobą. Jestem jej wdzięczna za estetykę i wyczucie - dzięki niej czułam się bardzo wyjątkowo. Suknie są piękne, ceny jak najbardziej do przełknięcia w porównaniu z innymi salonami. Suknię można modyfikować wg swojego wyobrażenia i marzeń. Bardzo doceniam fakt, iż wszystko było dokładnie tak jak się umawiałam z Panią Hanią. Poświęca dużo czasu, nie pospiesza, naprawdę warto słuchać jej porad :) To w tym salonie pomogą zrealizować Wasze najbardziej wyszukane pomysły i życzenia, jednocześnie doradzą abyście wyglądały z klasą. Przemierzyłam wiele salonów, zderzyłam się z wmawianiem mi, że suknie mi panie zrobią zawierającą wszystkie moje pomysły bez doradzenia, jak w salonie Elizabeth, aż strach jak wyszłabym z innego salonu, pewnie jak choinka. Dziewczyny, to jest najważniejszy dzień w Waszym życiu oddajcie siebie w ręce profesjonalistów i idzcie od razu do salonu Elizabeth w Gdyni.