W salonie byłam wczoraj z moją przyjaciółką, która na przyszły rok szykuje się do ślubu. Pani bardzi miła i uśmiechnięta, przynosiła co róż to inne suknie. Atmosfera była bardzo przyjazna zarówno dla przyszłej panny młodej jak i gościa. Salon i same suknie bardzo eleganckie, coraz to piekniejsze przymierzane kojarzyły mi się z szykiem i elegancją godną koronacji na królową. Zdecydowanie jest to salon z sukniami bardzo wysokiej jakości, ceny są adekwatne do użyego materiału i jakości sukien. Suknie są dla osób może nie "sroczek" ale kobiet które cenią w sukni ślubnej przepiękne ozdoby misternie wplecione w idealną "formę" sukni oraz absolutny efekt woow na ślubie może niekoniecznie połączony z wygodą noszenia. Jeżeli chodzi o mnie ja bym tam suknię wybrała bo odpowiada mojej wizji tego jak powinnam wyglądać na ślubie, bardzo szykownie, elegancko i jak milon dolców :) jeżeli chodzi o przyszłą panną młodą, sama tematyka ślubu i wesela nie pasuje do tak wytwornych sukien i raczej dalej szukamy czegoś bardziej zwiewnego lekkiego i pasującego do tematu ślubu. Myślę, że ocena ten salon jest dobry a ten nie, nie daje dobrego spojrzenia, bo każda z nas jest inna i każdej pasuje co innego.