! (2) Witam, nie zgadzam sie z poprzednim Przedmówcą iz moim zdaniem Dobrze robią... Tomek GORĄCO POLECAM!!! (1) FAJNE MIEJSCE NA SPEDZENIE MILEGO WIECZORU W TOWARZYSTWIE, MOZNA POGRAC,... ALAN Od wczoraj były klient - opinia (1) Niestety po kilku wizytach tam spotkała mnie niemiła niespodzianka. Zostałem... Od wczoraj były klient
Tradycja (1) Elizjum wciąga od pierwszego pojawienia się tam ;) Pamiętam jak 2 lata temu... Stały bywalec ;) tradycyjnie elizjum (1) Przychodzimy ze znajomymi do Elizjum od jakiegoś roku regularnie 2-3 razy w... stała bywalczyni PIWO KOSZMAR! (3) Niby wszystko fajnie pieknie ale wydaje mi sie ze wlasciciel oszczedza na... Z Polecam ! (1) Wchodzisz i zapominasz o całym świecie. Sympatyczne barmanki. Dobre piwo.... Gosia Godne polecenia. (1) Pub należy do jednych z tych do których lubię uczęszczać, miła atmosfera,... Daniel polecam! (1) jestem naprawde mile zaskoczony emojami jakie doswiadczylem dzis podczas... Max X - opinia (1) mila obsluga, ceny takie jak wszedzie, klimatyczny wystroj plusem jest strefa... X Skandal (1) Obsługa- bez rewelacji Menu- jak to w pubie Klimat- tu cytat przy barze " ej... Karol POLECAM!!! (1) naprawde mile sie zaskoczylam, niesamowity klimat, fajna muza i przemila... jola Polecam (1) Bardzo fajny pub do oglądania meczów- kila porządnych telewizorów, na górze... Kaper sympatyczne miejsce;-) (1) Mozna wpasc w tyg na browarka jak i poszalec w weekend.Barmanki sympatyczne... Maxxx POZYTYWNIE ALE OBIEKTYWNIE !!;-)) (1) Polecam ten club ponieważ zmiany wprowadzone od pewnego czasu sprawiły że to... mega imprezowiczka Elizjum (1) Co ciekawe nikt jeszcze nie napisal o imprezach ostatnio odbywajacych sie w... Ania stała bywalczyni - opinia (2) w końcu pub zaczeli odwiedzać fajni faceci i ładne kobietki :) stała bywalczyni M****** - opinia (1) ........ nigdy nie miałam brudnych rzeczy od tych foteli a potrafię się ubrać... M****** Spoko pubik! Znaczy klub juz teraz... :) (2) No to zaczniemy od obslugi klienta: dla mnie zawsze mila, pogadac sie da,... Jac A. - opinia (1) Dziwią mnie opinie wcześniejszych komentatorów... Miejsce w 99% odbiega od... A.