Katarzyna - opinia (2) Zadzwoniłam dziś w sprawie zepsutej klamki w oknie. Bardzo szczegółowo Pan... Katarzyna Andrzej z Gdansk Osowa - opinia (2) Polecam. Drzwi tarasowe 13 letnie wyregulowane zostały porządnie, ze pracują... Andrzej z Gdansk Osowa Wojtek - opinia (2) Miałem uszkodzony mechanizm w drzwiach balkonowych. Nie domykały się i wiatr... Wojtek
Arek Gd - opinia (2) Z usług firmy ELJA skorzystałem w zakresie regulacji oraz wymiany okuć... Arek Gd Agnieszka - opinia (2) Wspaniała obsługa i profesjonalne podejście. Cała procedura przeprowadzona... Agnieszka Polecam z czystym sumieniem. (2) Polecam tę Firmę z czystym sumieniem. Jesienią pozwoliłam sobie na... J.Kalisz Profesjonalna firma (1) Okna zakupiłam wraz z montażem we wrześniu. Jestem bardzo zadowolona z... Kasia Fajne okna i fajni panowie (2) Wymieniłam okna ponad półtorej roku temu ...chyba , może dłużej . Przyszli... Wanda Wykonawca godny polecenia (1) Bardzo polecam usługi firmy Elja. Wycena została zrobiona szybko, a cena... Alicja Solidny i uczciwy Wykonawca (1) Współpraca z firmą elja-OKNA przebiegła wzorowo. Jest to rzetelny Wykonawca,... Rafal M ocena obsługi zamówienia i realizacji zlecenia przez ELJA (1) Firma ELJA dokonywała u mnie wymiany trzech okien i drzwi balkonowych oraz... Wojciech Kwiatkowski profesjonaliści (1) Firma ELJA z Żukowa współpracuje z nami od początku 2008 roku. W tym czasie... eko-dom.gda.pl Robią ... przede wszystkim dobrze , terminowo i uczciwie ... (1) montują , sprzedają okna . Dobrze pomierzyli i doradzili . Wstawili parapety... Krystyna Reluga Sprawnie i sympatycznie (2) Miła i rzetelna obsługa, wymiany okien. Dużo przydatnych porad i informacji... Jacek i Dagmara Szybko tanio i bezstresowo (2) Jak dla czlowieka ktory montowal okna przez 2 lata mowa tu o mnie,firma... Piotr okna i parapety (2) Sprawdziły się wszystkie opinie i zalety wymienione przez moich... Bożena Motyl Szczerze polecamy! (2) Zakupiliśmy w firmie Elja-Okna okna a także bramę garażową do nowo... Kasia i Paweł polecam goraco (1) polecam goraco,bardzo profesjonalnie i konkretnie,bardzo uprzejma... magda Solidny i terminowy (1) Najszybszy czas od pomiaru do realizacji, terminowość, dokładność i solidność... Piotr Ch. Więcej takich firm (1) Gdy człowiek buduje dom, wówczas styka się z dziesiątkami wykonawców.... Artur