Dziękuję za Kurs :) (1) Polecam tę szkołę jazdy ponieważ naprawde dobrze uczą na początku miałem z... Paweł Super oferta! (1) Polecam tę szkołę. Zdane za 2 razem, ale to tylko z mojej winy. Miła... Bosman Serdecznie polecam!!! (1) Dzisiaj zdałam i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie!!! Wielki ukłon w... Irmina
ELKA-PLUS,Szkoła godna polecenia! (1) Najlepszą rekomendacją jest to, że zdałam za pierwszym razem! Profesjonalne... Katarzyna Sz Polecam!! (1) Prawo jazdy zdalam!!Teorie dzieki Panu Rafalowi za pierwszym razem.Swietnie... Aga pan Radek najlepszy (1) 2 tygodnie temu zdałem egzamin dzięki panu Radkowi:) jest to najlepszy... Szaman Super Szkoła polecam! (1) Zdałam dziś egzamin na prawo jazdy, a to wszystko dzięki panu Wojtkowi! Sześć... Patrycja S Polecam (1) Jak w tytule. Wiedza z kursu spokojnie wystarczyła do zdania teorii i... Dominik jestem na TAK!!! (1) elka-plus na szóstkę z plusem! Polecam z całego serca. Super cierpliwi... Dominika W Jak chcesz się na serio nauczyć jeździć to tylko z Maćkiem!!! (1) Wszystkim gorąco polecam Elka+. Przystępne ceny, elastyczne podejście do... Kris EGZAMIN ZDANY ZA 1 RAZEM !!!!! (1) POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!!!!! PROFESJONALNE PRZYGOTOWANIE W... Iwona Najlepszy instruktor na świecie Jacek Podgórski!! (1) Najlepszy Instruktor na świecie Jacek Podgórski! Jeśli byłby konkurs na... Ania Bardzo polecam!! (1) Bardzo polecam tę szkołę nauki jazdy, przemiła profesjonalna obsługa,... Ania Zdecydowanie polecam! (1) Uważam, że na lepszą szkołę ciężko trafić. Wzorowa ekipa, zadbane auta,... Piotr Zdałam ;) (1) Dziękuję Elce Plus a zwłaszcza Panu Piotrowi !!!!!!!!!!! te 6 godzin , które... Kamila Rumia zdałem za pierwszym razem (1) instruktorzy super, miałem przyjemnosć jeżdzic z dwoma , panem Rafałem i... Karil Zadowolona klientka (1) Ukończyłam kurs w ELKA-PLUS spotkałam się z grzeczną i fachową z... zula1973 Gorąco polecam ! (1) Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy, a zawdzięczam to tej oto... Radek SUPER OSRODEK (1) SUPER OSRODEK Maria ELKA- PLUS Gorąco Polecam (1) Elka- Plus GORĄCO POLECAM ! Pełen profesjonalizm, rzetelność i miła... Nina