Powiem wprost: jeżeli szukacie idealnej szkoły nauki jazdy to Elka School Gdynia z pewnością taką właśnie jest. Tutaj znajdziecie to, czego szukacie. Od momentu wejścia do biura i zapisu na kurs, po wykłady i w końcu jazdy wszyscy spotykają się z życzliwością, zrozumieniem no i profesjonalizmem. Niewiarygodne jest tutaj indywidualne podejście instruktorów do kursantów. I tu bije pokłony w kierunku mojego instruktora od jazd Adama Chmielewskiego – i to właśnie Jemu najbardziej dziękuję. Podziwiam Jego zaangażowanie oraz cierpliwość i spokój, które nie mają granic. Podejście do szkolącej osoby ma rewelacyjne. Zachęca do samodzielnych prób i decyzji, a gdy trzeba to pomoże i dobrze wytłumaczy. A co więcej nie uczy tylko jak zdać egzamin, tylko naprawdę jak jeździć. Po prostu jest najlepszy! Dziękuję Tobie Adamie za wszystko.
Elka School jest naprawdę dobrym wyborem i polecam ją każdemu. A fakt, że na kurs przyszłam nie siedząc nigdy wcześniej za kółkiem, a po skończonym kursie zdałam prawko w pierwszym podejściu, potwierdza Ich umiejętności nauczania.

Elka School Gdynia (i oczywiście żółta eleczka) jest najlepsza!