ELKA SCHOOL Rumia

Kursy prawa jazdy

Rumia, Starowiejska 9

Polecam (1) Bardzo dobra, profesjonalna szkoła jazdy. Poprosiłam miłe panie w... Sonja Najlepsza szkoła na świecie i najlepszy instruktor (1) Każdemu szczerze mogę polecić tę szkołę jazdy. To najlepszy wybór. Panie w... Ewa W. Najlepszy instruktor Piotr Kruszona (1) Świetna szkoła jazdy, bardzo przyjazna kursantowi, miła fachowa obsługa w... Aga
Zdecydownie Polecam (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy jaki mojego instruktora pana Tomasza... AGATA Tylko Elka School! (1) Szczerze polecam Elke School! Przemiłe panie w biurze, wykłady na najwyższym... Karolina Najlepsza szkola prawa jazdy ! (1) Polecam Elka School wszystkim tym, którzy zastanawiają sie nad wyborem... Karolina Polecam (1) Elka School była dobry wyborem. Polecam instruktora Piotra Kruszone. Ma... Aga polecam (1) Superrrrr :) Polecam Instruktora Leszka Kułagę ! cierpliwy, dokładny,... Magda Super przygoda . (1) Piotr Kruszona wspaniały instruktor.Wydawało mi się że niepotrzebnie zawracam... Iwona Piotr Kruszona najlepszy instruktor (1) Jeśli szukacie cierpliwego i miłego instruktora, który wszystko bardzo dobrze... H Najlepsza szkoła w Rumi (1) Wszystkim niezdecydowanym polecam Elka School w Rumi. Do Elki trafiłam z... Iwona B. Najlepsza Szkola Elka school !!!!!! (1) Odbywalam kurs z Arkiem Kotowskim i chciałabym mu serdecznie podziekować za... Aldona podziekowania (1) Dziekuje za profesjonalne podejscie, Panie z punktu obslugi bardzo miłe,... Agnieszka Zdane za pierwszym (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem! Rzetelnie podchodzą do... Maciej Było super, ogólnie fajna impreza (1) Solidne, proste, dające szybkie efekty nauczanie. Zapraszam i polecam,... M Łukasz Chwesiuk - najlepszy instruktor ;)) (1) Bardzo dobra szkoła z profesjonalnym podejściem do kursanta. W szczególności... Dorota Polecam!!! (1) Przede wszystkim dziękuję panu Tomaszowi J. za naukę jazdy i przygotowanie do... Kasia Zdane prawko (1) Bardzo miła obsługa, instruktorzy wyrozumiali i naprawdę potrafią nauczyć... Krystian Dobrzański Łukasz Chwesiuk najlepszy instruktor (1) Egzamin na prawo jazdy zdany! Instruktor Łukasz Chwesiuk świetnie przygotował... Agata Elka school rumia (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Elka School w Rumi. Bardzo miła atmosfera,... marczella