Ocena (1) W elce brałam tylko jazdy doszkalające. Obsługa miła, za każdym razem... Paulina POLECAM! (1) Bez wątpienia mogę polecić szkołę Elka School każdej osobie, która chciałaby... Klaudia TERESA PREUSS NAJLEPSZA INSTUKTORKA Z WEJHEROWA (1) Witam chciałam się podzielić swoja opinia na temat nauki w Pani Teresy jest... Dziunia z Wejherowa
Instruktorka (1) Nauczanie PERFEKCYJNE , Polecam nowym kursantom... Marta Baranowska PAWEŁ STOLORZ (1) Elka school !!! To wspaniały ośrodek szkolenia kierowców z wysokiej klasy... Angelika Pawełas Rewelacja!! :) (1) Jeździłam z Teresą Ficht-Preuss i nie wyobrażam sobie lepszego instruktora,... Karola najlepsi nauczyciele tylko w Elka School :) (1) Dzisiaj, mimo mojego panicznego strachu, zdałam swój egzamin praktyczny i... anna milewczyk ołyeee Teresa najlepsza jest!!!!! (1) Jazdy z Tereską były dla mnie mega przyjemne. Myślałem, że nauki będą... Michał NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY (1) Miła obsługa podczas zapisywania na kurs u Pani Mari, super instruktorzy... grabek82 Mozna za pierwszym? Jasne ze TAK!!! (1) Jak najbardziej polecam ta szkole. Byl to moj bardzo dobry wybor;) Polecam... Patryk Polecam! (1) Najlepsza szkoła jazdy! Polecam na sto procent. Jazdy na luzie, bez stresu,... Martyna Gorąco polecam !!! (1) Polecam z całego serca Elkę w Wejherowie. Obsługa w biurze miła i fachowa.... Ania Dziękuję ! (1) Dziękuję wam za zdanie za pierwszym razem prawa jazdy.Dziękuję szczególności... Beata G. Karolina - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy, wszystko dopięte na ostatni guzik, żadnych... Karolina EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Kurs na prawo jazdy robiłam 5 lat temu; wtedy usłyszałam od instruktora, że i... Eliza Matejczyk kat A (1) zdecydowanie polecam, szkoła posiada taki sam moto jak w WORD, co naprawdę... Łukasz Najlepsza szkoła! (1) Świetna atmoswera podczas trwania całego kursu. Szybka teoria, fajne... Kamil opinia (1) Bardzo miła atmosfera i fachowa obsługa. Pani Teresa jest wspaniałą... Dorian Agnieszka Bianga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania, sporo sie nauczyłam i dzięki... Agnieszka Bianga POLECAM (1) Prawko zdałam za pierwszym razem bez najmniejszych problemów, jazdy z Tereską... Marta