Super Instruktor ;) (1) Egzamin praktyczny zdany za 3 razem ale tylko i wyłącznie z mojego stresu .... Patryk ;) Agata - opinia (1) Tereska najlepsza! Jazdy z nią to sama przyjemność. Dyspozycyjna i pomocna,... Agata ania - opinia (1) WSPANIAŁA, WYROZUMIAŁA I BARDZO CIERPLIWA Z NIESAMOWITĄ WIEDZĄ I... ania
Extra szkoła (1) Cudowna instruktorka! Jest bardzo miłą i ciepłą osobą. Fenomenalnie... Kasia Elka School (1) NAPRAWDĘ SUPER SZKOŁA przygotowanie do egzaminów na 6+ Teresa bardzo dobrze... Szymon Bach Elka School Wejherowo (1) Super szkoła,pełen profesjonalizm, doskonała jakość nauczania. Dziękuje... Z poważaniem Aneta Ł. :) POLECAM ELKA SHOOL w Wejherowie w 1000% (1) Polecam Elka School. Jest bardzo mila obsługa i bardzo pomocna. Dziękuje... Kamila Klein Dziękuje i Polecam!! (1) Polecam Elka School Wejherowo jest świetna obsługa!!! Miałam superową... Natalia Pupik Gorąco polecam!!! (1) Chciałabym gorąco polecić świetną instruktorkę Teresę Preuss. Profesjonalnie... Brygida Kobieta za kółkiem :) - opinia (1) Pani Teresa Preuss jest najlepszym instruktorem na świecie! :) Jej talent do... Kobieta za kółkiem :) Polecam polecam (1) Teresaa najlepsza na świecie !! Mega komunikatywna ale i nauczy dobrze.... Agata Pączki były dobre ale jazdy lepsze;) (1) Teresa Preuss - 3 x TAK 1. Bo oblać egzamin po jazdach z Teresą graniczy z... Adam Świetna szkoła! (1) Kurs robiłam już dawno, w innej szkole, a do Elki trafiłam przed kolejnym... Agnieszka