Elka School - dobry wybór!
Wszsytkim pragnę polecić Elkę School. Naukę jazdy odbyłem w filii na Karwinach. Obsługa i poziom nauczania na najwyższym poziomie! Ogromne podziękowania dla Pani Kamili z biura, uśmiechniętej i zawsze pomocnej we wszelkich formalnościach i wątpliwościach. Teorię prowadził b. ciekawie i udzielając wielu cennych wskazówek Pan Leszek Kułaga. W jazdach moim Instruktorem był Pan Kazimierz Kepke, którego każdemu mogę ze spokojem polecić. Pan Kazimierz to nie tylko profesjonalista i świetny nauczyciel, ale także bardzo uprzejmy człowiek, który poświęcił mi dużo czasu i cierpliwości, ucząc mnie nie tylko, jak zdać egzamin, ale także jak być myślącym kierowcą. Długo czułem się niepewnie za kierownicą, ale Pan Kazimierz pomagał mi to przełamywać i nie pozwalał się poddawać. Na koniec miałem jeszcze 1 jazdę z Panią Asią Dzięcioł, także świetną Instruktorką z poczuciem humoru, która dodała mi mocy przed egzaminem i nie pozwoliła się stresować. To wszystko zaowocowało dzisiejszym sukcesem na egzaminie praktycznym w PORDzie! Naprawdę polecam każdemu Pana Kazimierza i Panią Asię, którzy wszystkich (bez wyjątku) nauczą i zadbają o miłą atmosferę! Ten kurs miło wspominam! Dzięki Wam, Elka School!