POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam tą szkołę. Świetne i profesjonalne podejście, ciekawie... Weronika Elka School Gdynia - polecam ! (1) Kurs zaczęłam 09.01, 29.03 zdałam egzamin praktyczny za 1 razem. Elkę będę... Ewa Bardzo profesjonalna szkoła (1) Rekomenduje w szczególności instruktora pana Janusza Piotrowskiego. Z całą... Jerzy
Polecam! (1) Pan Janusz Piotrowski to najlepszy instruktor. Jazdy to sama przyjemność,... Marta Monika - opinia (1) Janusz najlepszy instruktor, nawet mnie nauczył jeździć. Polecam! Monika Polecam (1) Polecam wszystkim Elke School Karwiny super sympatyczny instruktor Janusz... Marcin Super (1) Janusz to najlepszy Instruktor nauki prawa jazdy, prawdziwa siła spokoju.... Michał Polecam !!!! (1) W szczególności polecam instruktora Pana Janusza Piotrowskiego, dzięki... Ewelina Polecam!!!! (1) Szczerze polecam ELKA SCHOOL, miła obsługa, ciekawie prowadzone wykłady. Ale... Magda Zdane !! (1) Pan Kazimierz K. wspaniały człowiek (oaza spokoju), bardzo dobry Instruktor.... Karolina S. polecam zdecydowanie wszystkim (1) Niema sie co rozpisywać Asia Dzięćioł zbiea wszystko!!! Jest najlepsza!!! r.a.v Zdecydowanie polecam! (1) Zdane za pierwszym razem u instruktora Janusza Piotrowskiego- super poziom... Magda Zdecydowanie polecam! (1) Zdecydowanie polecam naukę jazdy w ELKA School, a w szczególności jazdy z... Mateusz Polecam instruktora p. Janusza Piotrowskiego (1) Serdecznie polecam wszystkim OSK Elka School a przede wszystkim instruktora... Michał Super! (1) Bardzo dobrze wspominam jazdy z Panem Januszesz. Jedyna wada to, ze strasznie... Kornelito Polecam!!! (1) Gorąco polecam wszystkim instruktorkę p.Joannę Dzięcioł pełen... Patrycja Gorąco polecam! (1) Jazdy miałam z panem Januszem Piotrowskim i szczerze polecam tego... Justyna Maja - opinia (1) Zdane za pierwszym!!! Wszystko dzięki mojemu instruktorowi Januszowi... Maja p. Janusz Piotrowski najlepszym instruktorem! (1) Polecam wszystkim jazdę z p. Januszem Piotrowskim! Po kilku nieudanych... Beata Polecam ! (1) Polecam gorąco każdemu kto szybko i skutecznie chce opanować jazdę za... Bartek