Najlepsza szkółka w Trójmieście. POLECAM ! (1) Serdecznie polecam Elka School - TESCO Karwiny. Cały kurs przebiega bez... Paweł Polecam p. Janusza Piotrowskiego (1) Egzaminy zdane za pierwszym razem, swietnie przeprowadzony kurs, zero krzyków... Patryk Polecam Joannę Dzięcioł oraz Janusza Piotrowskiego (1) Doskonali instruktorzy, pełen profesjonalizm. Pana Janusz Piotrowski jest... Arkadiusz
Najlepiej!! 💚 (1) Najlepsza szkółka!! :) W szczególności podziękowania dla Pana Janusza... Paulina Pan Janusz Piotrowski - super instruktor (1) Serdecznie polecam Pana Janusza Piotrowskiego. Cierpliwy i opanowany... Krzysztof Janusz instruktor (1) Generalnie z*******a szkółka mega, fajna atmosfera, fajne laski na wykładach... MICHAL Niewyczerpane pokłady cierpliwości (1) Serdecznie polecam dwoje instruktorów: p. Asię, która wykonała trudne zadanie... Katarzyna Serdeczne polecam (1) Polecam instruktora Janusza Piotrowskiego oraz Asie Dzięcioł. Doskonałe... Aleksander Skuteczność i świetna atmosfera (1) Dzięki pani Asi zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem bez... Matylda Polecam instruktora Janusza Piotrowskiego ! (1) Jazdy z nim są w miłej atmosferze,bardzo dobrze uczy gdyż zdałem za pierwszym :) Dominik Rewelacja!!! (1) Z przyjemnością polecam Elkę School ze względu na miłą obsługę oraz wysoki... Mateusz Serdecznie polecam Asię Dzięcioł oraz Janusza Piotrowskiego (1) Wszystkim osobom, szukającym instruktorów, którzy naprawdę przygotują z... Marta Z Polecam!!!! (1) Polecam!!!! Serdecznie wszystkim polecam szkołę nauki jazdy - elka school i... Aga POLECAM!!! (1) Gorąco polecam Elkę School, a w szczególności Janusza Piotrowskiego!... Marta Polecaaaaam Janusza Piotrowskiego!!! :) (1) Polecam każdemu Pana Janusza Piotrowskiego!! :) Dzięki niemu zdałam egzamin... Marta Polecam (1) Chodziłam na kurs do Joanny Dzięcioł, super instruktorka z niekończącą się... Agata Bardzo polecam!! (1) Polecam wszystkim pana Janusza Piotrowskiego - najlepszy instruktor z... Weronika Zadowolona kursantka (1) Moja instruktorka byla pani Joanna. Egzamin zdalam za pierwszym podejsciem.... Monika dziękuję Joannie Dzięcioł (1) dzieki za wytrzymalosc i dobre przygotowanie do egzaminów szybko i sprawnie... Dawid Instruktor Janusz Elka School Tesco Karwiny (1) Nie jestem w stanie podziękować za wiedze przekazaną i cierpliwość okazana w... Mateusz