Najlepsza szkoła :) (1) Gorąco polecam instruktora Janusza Piotrowskiego, dzięki niemu jestem od... Sabina :) Polecam-Ada! (1) Serdecznie polecam Elka School, zwłaszcza placówkę na Karwinach gdzie mialam... Adrianna Patrycja - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim tę szkołę, a w szczególności p. Janusza... Patrycja
Na egzamin bez stresu (1) Tak właśnie podchodzi się do egzaminu bo odbyciu pełnego kursu w ELKA SCHOOL.... KubaM Polecam Elka School! (1) Zdaje sobie sprawe, ze Janusz nie mial ze mna latwo, ale dokonal niemozliwego... Łukasz T. ELKA SCHOOL NAJLEPSZA!!! (1) Szczerze polecam OSK ELKA SCHOOL. Wczoraj zdałam za pierwszym razem:)A to... Alicja W Grzegorz - opinia (1) Dziekuje Januszowi jak i Asi za naprawdę solidne przygotowanie do egzaminu,... Grzegorz Polecam (1) Polecam i dziękuję Januszowi za bardzo rzetelne i solidne przygotowanie do... Hubert B Joanna Dzięcioł (1) Dziękuję Asiu za cierpliwość i wyrozumiałość polecam Elka School instruktorów... Angela Polecam (1) Jeździłem z Januszem i Asią. Myślę, że oboje dobrze się uzupełniają, zresztą... Rafi Gorąco polecam (1) Jazdy miałem z dwoma instruktorami- Asią i Januszem. Przygotowali mnie... Piotrek Polecam! (2) Teoria prowadzona bardzo ciekawie przez Pana Maćka. Z początku jeździłam z P.... Kornelia Zdecydowanie polecam szkołę ELKA SCHOOL! (1) Chodziłam na przyspieszony kurs teorii, który był świetnie prowadzony przez... Eliza Polecam!! (1) Mogę w 100% polecić Elkę school !!ilosc opcji przy szkoleniach teoretycznych... Karolina B. Wymagająco ale skutecznie! (1) Niedawno dopiero ukończyłam kurs a prawo jazdy już mam przy sobie! Gorąco... Ania Jazdy (1) Witam, po kilkunastu latach nie jeżdżenia autem wykupiłam lekcje w Elka... Bożena Zdałam (1) Witam. Polecam elkę school. Jeździłam z panem Leszkiem. Przygotował mnie... Monika Polecam (1) Polecam wszystkim! Obowiązkowe 30 godzin jazdy odbyłem z Panem Januszem, na... Zadowolony młody kierowca Polecam!! najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Z całego serca polecam Elkę school! Jestem bardzo zadowolona z poziomu... Natalia Witam. (1) Zdecydowanie polecam wszystkim szkołę Elka School. Dzięki bardzo rzeczowym i... Marcin