Polecam! (1) Elka School jest bardzo dobrą szkołą, w której nauczymy się nie tylko tego co... Artur BAAARDZO POZYTYWNIE (1) Chciałam podzielić się swoją opinią na temat Elki School na Karwinach. Jeśli... Magda Polecam (1) Cała obsługa administracyjna, elastyczność opłat, komunikacja w pełni... dariusz
ja - opinia (1) Szkoła jest ok. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem za pierwszym razem.... ja Genialna szkoła i instruktor! (1) Pozdrawiam wszystkich i zachęcam bardzo do nauki w tej szkółce bo... Alex Elka School - polecam! (1) Jestem zadowolony z nauki w Elce School! Część teoretyczna i praktyczna... Rafał P. Nauka (1) Jestem bardzo zadowolony z usług w Elce. Moim instruktorem był Janusz... Michał W najlepsza szkoła jazdy (1) z usług elka school jestem bardzo zadowolony obsługa jest bardzo kulturalna i... francuz Czad (1) Jestem zadowolony z usług w Elce. Wszystko szybko załatwione, przy tym nie... MB POLECAM! (1) Teoria nie taka straszna jak ją opisują :) Polecam instruktora Leszka Kułage... K.W. Świetna Szkoła (1) Świetna szkoła, udało zdać mi się prawko teorię i praktykę za pierwszym... Ada A. Swieżo upieczony kierowca :D (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem egzamin praktyczny :) Przez 32h moim... Sonia Najlepsza szkoła w mieście! (1) Serdecznie polecam tą szkołę. Zdałam za pierwszym razem! Moim wspaniałym... Agniezka Polecam! (1) Szczerze polecam Elkę School! Z wykładów wyniosłam bardzo wiele, a potem... Olga Elka School - dobry wybór! (1) Wszsytkim pragnę polecić Elkę School. Naukę jazdy odbyłem w filii na... Bartek Arkadiusz Kotowski to najlepszy instruktor w Trójmieście ;)!!! (5) Kurs w Elce ukończyłam na początku 2008 r.Niestety wtedy nie byłam... Sylwia Wenta Polecam ! (1) ELKA SCHOOL to niewątpliwie trafny wybór. Na zajęciach teoretycznych jak i... Damian Najpozytywniej ! (1) Jestem już po kursie i zdanych egzaminach. Udało mi się zdać za pierwszym... KlaudiaZ Polecam! (1) Serdecznie polecam Elkę School i wspaniałego instruktora pana Kazimierza... Barbara Konopko super instruktor (1) Pomimo wielkiego stresu zdałam za pierwszym razem. Bardzo polecam Pana Kazika... k