profesionalizm (1) Polecam wszystkim, nic tylko uczyc sie i zdawac rahmel Paula - opinia (1) Bardzo miłe i sympatyczne osoby i oczywiście mega pomocne ;-) Bardzo miła... Paula Mogę polecić Instruktora Krzysztofa P. (1) Witam, właśnie zdałem prawko. Z elka zacząłem swoja przygoda w zeszłym roku,... Robert S
Polecam! (1) zdalam dzisiaj egzamin za 1 razem. jestem z tego powodu bardzo szczesliwa i... poosh Mateusz - opinia (1) Elka jak najbardziej godna plecenia. Właśnie udało mi się zdać prawko, co... Mateusz Polecam (1) Bardzo polecam ośrodek Elki na Karwinach... Mila obsługa w biurze, instruktor... Barbara Grabowska ELKA JEST SUPER :) (1) Polecam Ekę pod każdym wględem, miła obsługa i super instruktorzy a... Angelika Polecam wszystkim (1) Dziś zaliczony egzamin z wynikiem pozytywnym ;D Dzięki Wam to się udało.... Grześ Polecam!!!!! (1) Właśnie zdałem egzamin za pierwszym razem:) Naprawde Elka na Karwinach Bardzo... Wojciech Ewelina Steciuk - opinia (1) Zdałam za drugim razem, czyli powyżej gdyńskiej średniej ;)Trafiłam do tej... Ewelina Steciuk za pierwszym razem :):):) (1) Dwa dni temu zdałam egzamin państwowy i to za pierwszym razem:) Do tej pory... Natalia :) Polecam! (1) Przede wszystkim dobra atmosfera. W nauce jazdy i pozniejszym korzystaniu z... Mateusz P. zdałem! (1) właśnie zdałem, jestem naprawdę happy! Polecam Elkę na Karwinach za wykłady a... Piotr udało się:) (1) Dziś zdałam swoje upragnione prawko!!! Dziękować zawsze bede Krzysiowi Glinie... Ententino egzamin na kat A zdany za pierwszym podejsciem po długiej przerwie (1) Po 6 latach od ostatniego oblanego egzaminu, do którego wtedy przygotowywała... Marcin O. POLECAM (1) Jeździłam z Panem Arkiem - uważam, że jest świetnym instruktorem. Dzięki... Aga ELKA jest WIELKA!!! (1) Zapisałam się do ELKA SCHOOL na Karwinach bo duzo dobrego slyszalam o tej... Kasia Wrażenia niesamowite - za I podejściem (1) Dopiero wróciłem z egzaminu i muszę się pochwalić że egzamin zdany za... Karol Kategoria "A" (1) Witam, jestem po egzaminie - oczywiście pozytywnym - wszystko dzięki... Tomasz S. :-] (1) Kategoria A zdana za pierwszym razem. Bardzo rzetelne przygotowanie - żadnych... Marta