Jan M - opinia (1) Witam! Serdecznie polecam Elka School, zdałem za pierwszym podejściem więc... Jan M Bardzo polecam! (1) Polecam szkołę jazdy Elka School! Podobnie jak Pani Alicja w poprzedniej... Marek zdałem (1) za czwartym podejściem, ale w pierwszych trzech wypadkach przegrałem z... Grzegorz
Baaardzo polecam ELKĘ i najlepszego z najlepszych PIOTRA GIŻEWSKIEGO !!!! (1) Jestem szczęśliwa, bo zdałam za DRUGIM RAZEM!!! Na egzamin poszłam świetnie... Dorota FANTASTYCZNA SZKOLA I INSTRUKTOR (1) Chcialabym polecic wszystkim ELKA SCHOOL na Karwinach, zostalam bardzo mile... Malgosia Jak zdać za 1szym razem? (1) Odp: Piotr Girzewski - bezstresowe nauczanie, przyjemna atmosfera. Dziś... Dominik D olka m - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z waszej Elki ponieważ dzięki Wam udało mi się... olka m Super (1) Długo w ofertach szkół przebierałam, ale na szczęście najlepszego wyboru... Agnieszka F. Wielkie dzięki (1) Dziękuję za mile spędzony i wykorzystany czas podczas kursu praktycznego i... Piotr S Rewelacyjna szkoła (1) Dziś właśnie zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem.... Mikołaj szkoła na 6 ! (1) mam porównanie, bo kurs robiłam w innej szkole, ale na jazdy doszkalające... Alicja Serdecznie polecam! (1) Witam! Chciałbym polecić Wam wszystkim ELKA SCHOOL na Karwinach. Wykłady... Kacper Fantastyczna szkoła (1) W środę zdałam egzamin (za trzecim razem) i jeszcze nie mogę uwierzyć!!... Dorota B. SZKOŁA REWELACYJNA (1) Podziękowania dla ELKI i dla PANA ADAMA SUCHOCKIEGO, u którego w okresie maj,... Magda Porządna szkoła!!! (1) Z całą osobistą odpowiedzialnością mogę polecić Wam wszystkim ELKE SCHOOL.... Grzesiek Jak się uczyć to tylko z Elką :-) (1) Polecam Elka School na Karwinach i Leszka K jako instruktora. Cierpliwość... Aga_mc POLECAM PANA LESZKA z Karwin (1) Zdałam za pierwszym razem!!! gorąco polecam szkołe, pełna profeska a w... Katarzyna POLECAM !!! (1) Elkę School polecam Wszystkim, którzy planują rozpocząć kurs. Sympatyczna,... Monika P. POLECAM!! (1) Super szkoła! Bardzo miła atmosfera, pełen profesjonalizm! Wielkie... Adaa Polecam! (1) Serdecznie polecam Elkę na Karwinach i instruktora Leszka, który jest oazą... Agnieszka EB