SUUUUUUUUUUUUper!!:) (1) ZDAŁAM!!!!HURA!A wszystko to dzięki Darkowi Jabłońskiemu!!!!To... Ewunia;) Paylina - opinia (1) Chciałam podziekowac i badzo polecic pana Leszka, poniewaz jest rewelacyjnym... Paylina FULL PROFESKA I DOBRY KLIMAT (1) Zacznijmy od tego, że to ludzie tworzą klimat... Dlatego też dziękuję Kamili... Kaja
Instruktor Piotr Giżewski (1) Jeżeli chcecie szybko i sprawnie opanować jazdę samochodem to nie ma lepszego... Monika Wspaniała szkoła (1) Z pełnym przekonaniem polecam szkołę. Zdałam egzamin za pierwszym razem. Poza... Kasia polecam (1) Szkoła jest genialna ! Panuje w niej przesympatyczna atmosfera zarówno w... Agnieszka Dobra szkoła (1) Bardzo dobra szkoła. Zdałem za 1 razem. Mój instruktor p. Piotr bardzo dobrze... Marcin P. Świetna szkoła (1) Polecam wszystkim elkeschool na karwinach profesjonalna obsługa bardzo... ziaro ELKA jest najlepsza! (1) W sobotę zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Sam nie wierzę w to że... Tomasz S Mega pozytyw!! (1) Bardzo dobra szkoła. Zdałem za 1 razem. Mój instruktor p. Leszek bardzo... kubrban Najlepsza szkoła!!! (1) Dzięki profesjonalnemu podejściu instruktora i super atmosferze podczas zajęć... Anka Zadowolona z kursu (1) Dzięki kursowi nauczyłam się manewrów na drogach... I dużo przydatnych... kursantka Polecam wszytskim (1) Dzisiaj zdałem egzamin na kat A . Super przygotowanie do egzaminy , gorąco... Paweł Tomasz - opinia (1) Polecam ośrodek, aczkolwiek przez jego popularność dość długo sie czeka na... Tomasz Dla tych którzy chcą się nauczyć, a nie odbębnić kurs (1) Teoria wykładana przez Instruktorów z bardzo dużym zasobem wiedzy i... Piotr G. Najlepsza szkoła w Gdyni! (1) Wczoraj o godz. 17:53 ukończyłam egzamin państwowy z oceną pozytywną:)... Ala O Polecam wszystkim Elke!! (1) Nic dodać, nic ująć pełen profesjonalizm. Polecam Arka K. :) Dorota B. p. TOMEK WALCZAK NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM (1) Po 10 latach przerwy w robieniu prawa jazdy, wystarczylo 10 godzin z p.... Bartosz Natalia Litwińczuk - opinia (1) Świetna szkoła - sprawnie i ciekawie poprowadzona teoria, miła obsługa, a... Natalia Litwińczuk Zdane za pierwszym razem. (1) Szkoła godna polecenia, bez żadnych obejść prawnych ani kombinowania.... Kacper B.