Polecam wszystkim instruktora Pana Janusza Piotrowskiego (1) Naprawdę świetny instruktor. Wszystko wytłumaczone w prosty i przejrzysty... Kuba Kursanci Joanny Dzięcioł zdają w pierwszym terminie (1) Gorąco polecam instruktorkę Joannę Dzięcioł. Jeśli chcesz nauczyć się, jak... Gosia Prawko zdane za pierwszym razem!!! (1) Moim instruktorem w Elce był Janusz Piotrowski, nasza wspolpraca byla bardzo... Natalia Jasińska
Polecam wszystkim początkującym (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, miła atmosfera podczas nauki oraz... Szymon Bardzo polecam! (1) Szkoliłem się pod okiem Janusza Piotrowskiego i w dużej mierze dzięki niemu... Marek Wspaniałości (1) Świetna atmosfera i profesjonalne podejście do kursantów sprawiają, że zdanie... Maciej Bardzo polecam!! (1) Co tu dużo mówić, najlepsza szkoła i zdecydowanie najlepsza instruktorka Pani... Alan Polecam szkołe każdemu! (1) Chciałabym w szczególności podziękować Asi Dzięcioł ! Ana Polecam (1) Polecam szkołę nauki jazdy Elka School. Cena kursu idzie w parze z jakością.... Agata Jazdy dodatkowe (1) Wzięłam sobie dodatkowe godziny właśnie w Elka School Karwiny u instruktorki... Dominika Polecam (1) Chciałam podziękować chyba za wszystko Asi mojej instruktorce ,za te chwile... Mariola Gorąco polecam (1) Teoria bardzo przystępnie wyjaśniona, bardzo dobre terminy zajęć. Jazdy... Patryk M Polecam!! (1) Mówiąc szczerze to wszyscy moi znajomi których znam, chodząc lub uczyli się w... Adrian Kat. B; Zdane za pierwszym razem! :) (1) Polecam Elka School Karwiny i Pana Janusza, ktory ma ogromna cierpliwosc!:)... Donna L. P. Zdecydowanie Polecam (1) Przystąpiłem do jazd doszkalających 4 lata po ukończeniu kursu, więc... Marek Elka School Gdynia Karwiny - polecam (1) Dobra szkoła, praktyka z p. Januszem Piotrowskim uważam za bardzo udaną. OI Najlepszy instruktor - Łukasz Oleksiak (1) Zdecydowanie instruktorem, którego warto polecić jest Łukasz Oleksiak. Bardzo... Ewela Zdane! (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem. Trudno o lepszy wybór niż Elka School!... Klaudia Polecam ! (1) Polecam Elke School,zwłaszcza instruktora Janusza Piotrowskiego.Cechuje się... Karolina Hoeft Zdałam :) nareszcie ;) (1) Dziękuję bardzo mojej kochanej instruktorce Asi :) :) za jej naukę,... Bogusia