Prawo jazdy zdane za drugim razem :) (1) Witam. Prawo jazdy w Elka school to bardzo dobry wybór. Miałam instruktora... Paulina P Egzamin zdany za pierwszym razem!!!!!!!!!! (1) Witam wszystkich chciałbym polecić wam Elkaschool super obsługa a w... Mateusz k Elka School Gdynia Karwiny - polecam :) (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Elka School ! :) Miałam przyjemność być... Ania
Elka School Gdynia Karwiny - instruktor Janusz Piotrowski (1) Elka School - jak najbardziej polecam. Zarówno teoria, jak i praktyka zdane... Ania R. Egzamin zdany ;-)) (1) Witam wszystkich serdecznie ;-))) Polecam każdemu szkołę jazdy elka school.... Anka Polecam każdemu (1) Za radą kolegów poszedłem do Elki i wybrałem p.Asię na instruktorkę. W ogóle... Mateusz Serdecznie polecam! (1) Zdane za pierwszym razem dzięki cierpliwości p. Asi! Dzięki spokojnemu i... M Gorąco polecam p.Janusza Piotrowskiego!!! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo profesjonalne podejście,... Hania elka karwiny (1) Polecam każdemu elkę. Uczyłam się jeździć z Asią i życzę każdemu kursantowi... Natalia Polecam! (1) Do nauki przystąpiłem po prawie 10 letniej przerwie ale dzięki bardzo... Paweł R. Instruktor Wojtek (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem!!! serdecznie polecam wszystkim Pana Wojtka... Natalia Egzamin za pierwszym razem (1) Zdany za pierwszym razem. Zasługa instruktora. Dzięki Janusz! Profesjonalne... Łukasz N zdalam za pierwszym razem (1) Polecam instruktora Roberta Menesa .Swietny instruktor i bardzo bardzo bardzo... Gosia super (1) Sympatyczna atmosfera na jazdach i ogromna cierpliwość. Serdecznie dziękuję... jb Polecam! (1) Dziękuje Pani Asi za super przygotowanie do egzaminu. Lekcje to była czysta... SM kurs (1) super obsługa, Asia najlepszy instruktor na świecie ! -jazda z nią to sama... małpa Polecam każdemu ! (1) Dzisiaj zdałam egzamin państwowy pozytywnie i to za pierwszym razem. Nawet... Karola Pełen profesjonalizm (1) Polecam i zarazem dziękuję dwóm instruktorom jeżdżącym z Karwin: pani Asi i... Adam Nie ma lepszej szkoły ! (1) Elastyczne godziny. Dopasowanie kursu do czasu kursanta. Zero pośpiechu.... Kursant Instruktor Janusz z Karwin (1) Chciałbym podziękować i polecić instruktora z Karwin P.Janusza Piotrowskiego... Adam