AGD - RTV Elmer

Sprzęt AGD i RTV

Gdańsk, Partyzantów 15

Kasia - ocena (1) Najlepszy Doradca w Trójmieście. Przede wszystkim słucha potrzeb klienta i... Kasia Konrad W - ocena (1) Obsługa klienta przed sprzedażą 5* Obsługa klienta po sprzedaży Pan bardzo... Konrad W Leszek Palczynski - ocena (1) Mieszkamy w Hamburgu, pochodzimy z Gdańska.Do nowo wyposażonej kuchni... Leszek Palczynski
Agnieszka - ocena (1) Zakupiłam zmywarkę whirlpool w8I HT58 TS . Bardzo polecam. Świetny sprzęt Agnieszka Zadowolona klientka - opinia (1) Fachowa obsługa, pomimo małej powierzchni sklepu właściciel świetnie dobiera... Zadowolona klientka Bardzo udany zakup (1) Fachowe porady, znajomosc asortymentu, sprawna dostawa i montaz. Pozdrawiam. Klient Rzeczowy fachowiec, bardzo dobre ceny (1) Nie mam absolutnie zielonego pojęcia, jak ja do tej pory kupowałem AGD, bez... Tomasz AGD Elmer dobrym sklepem (1) Fachowe porady, ceny konkurencyjne, towar szybko dostarczony do domu.Polecam i.ociepa Obsługa Ok. (1) Naprawde polecam ten sklepik > Gosia pralka beko wmb- świetny wybór, jeszce lepsza obsługa! (1) Nic tylko więcej sklepów z tak doskonałą obsługą! Mały sklep a wszystko w... m.kowalewski Zdecydowanie polecam!!! (1) Najniższe ceny i super obsługa, błyskawiczna dostawa. Media Markt, Euro RTV... AL