Polecam! (1) Od ponad roku niezmiennie chodzę do tego salonu i szczerze mogę polecić... Agnieszka Zdecydowanie polecam :) (1) Do salonu Elnes trafiłam na serię masaży i jestem z tego bardzo zadowolona.... Aneta P=O=L=E=C=A=M (1) Jak w tytule polecam jak najbardziej. Pani Karolina jak również Pani... adamol
Polecam! (1) Trafilam do Pani Karolina z grupera i juz zostalam. zaproponowno mi korzystny... Ola W. krótko i zimno (1) Kupon z grupera. Na początku batalia by się w ogóle umówić. Szkoda czasu na... WW masaż (1) Czytając opinie salonu do którego chodzę od jakiegoś czasu nie mogę się... Monika Masaż z groupona (1) Bardzo nieuczciwy "salon". Swój kupon z Groupona sprezentowałam mamie. Masaż... Ania Kosmetyka pani Monika (1) Skorzystałam z oferty promocyjnej na mikrodermabrazję. Byłam na tym zabiegu... MAgda B Pełen profesjonalizm (1) Jestem tak mile, pozytywnie zaskoczona, że choć zazwyczaj mi się nie chce... Joanna TRAGEDIa- opryskliwa obsługa brak szacunku do klienta (1) Wykupiłam masaż aromaterapeutyczny (45 min) z grupera. Już w momencie... mimi masaż z grupona (1) Jako klientka grupona skorzystałam z masażu klasycznego, który trwał....... Kata Angelika - opinia (1) Witam chciałam bardzo podziekowac za wyczarowanie tak pieknej fryzury i... Angelika Polecam (1) Farbowanie plus strzyżenie, ja jestem bardzo zadowolona, miła obsługa, a... Anna Czaja PODZIĘKOWANIA (1) Jeżeli chodzi o włosy i wszystko co z tym związane to jestem wymagającą... Edzia POLECAM (1) Już kilkakrotnie odwiedzałem salon Elness, a mianowicie dotyczy usługi... Gacek chamska obsluga (1) zostalam zapisana na "pasemka" na godz. 8 rano w sobote. Fryzjerka ZAPOMNIALA... DOROTA MALEC Ach kawa, kawa, kawa (1) Uczta kawosza to niesamowite przeżycie, skóra po niej gładziuteńka i pachnąca... topgear wioleta - opinia (1) odwiedzilam ostatnio nowo otwarty salon masazu ELNES bylam bardzo zadowolona... wioleta super:) (1) proferionalna mloda i ambitna kadra uslugi na dobrym poziomie fajny wystroj i... Małgorzata Czekoladowy zastrzyk energii (1) Czekoladowy zastrzyk energii w salonie Elnes to mistrzostwo świata!!! Polecam... Ewiks_r