rzetelny fachowiec - gorąco polecam!! (1) Najlepszy elektryk w Trójmieście :zawsze dotrzymuje uzgodnionych terminów,... Joanna Profesionalista w kazdym calu (1) Pelna i profesjonalna usluga ,ceny na przyzwoitym poziomie a przede wszystkim... Malgorzata Świetny fachowiec (1) Zna się na rzeczy jak nikt inny, działa szybko i sprawnie. Przyjmuje... Basia Malinowska
Nie polecam!!! (2) Nie polecam tego pana!!! Drogi, nieprzyjemny klient po prostu rewelacja (1) Pan przyjechał w dniu wezwania, z awarią uporał się bardzo szybko, cena za... gdynianka Profesjonalizm i wielkie serce (1) Pana Romana poznałam 14 lat temu przy sobotnio nocnej awarii. Wybrałam wiele... Sylwia Formella Polecam! (1) Długo czekałam na poleconego elektryka, który w końcu nie dotarł, zadzwoniłam... Gdynianka Pełen profesjonalizm (1) Dawno nie widziałem tak profesjonalnej pracy. Usługa wykonana bez zbędnych... Darek Super pomoc (1) Dzisiaj przewierciłem przewód w ścianie wieszając szafkę, Pan Roman pomógł... Klient - Borkowo Ł. mega fachowiec (1) Poprosiłam o pomoc, gdyż znajomy elektryk kombinował 2 h i nie znalazł... Hana Super Elektryk (1) Bardzo szybka i sprawna pomoc całą dobę, dojazd szybki, profesjonalna... Sopot Pełny profesjonalizm (1) Po długich poszukiwaniach fachowca (odmawiali naprawy ze względu na zajęte... RobertR Profesionalizm (1) Takiego elektryka szukałem. Był u mnie w zakładzie w niedziele o 6 rano. Bez... Karol SUPER ROMAN (1) SZUKASZ PROFESJONALISTY ?? POLECAM judge Awaria instalacji elektrycznej. (1) Bardzo profesjonalna firma. Prawdziwe pogotowie elektryczne. Naprawa odbyła... Msceij Mistrz (1) Bardzo profesjonalny i miły fachowiec. Złota rączka. Cała elektryka w... Próbówki Firma godna polecenia! (1) Firma w osobie p. Osińskiego, którą znalazłam na portalu internetowym i do... Maria Pioruńska-Stolzmann polecam (1) fachowiec który zna się na swojej robocie i co jeszcze ważniejsze - chce... Stefan Polecam (1) Fachowiec w prawdziwym tego słowa znaczeniu! Polecam :) banka SZCZERZE POLECAM..... (1) SZCZERZE POLECAM... Krzysztof