Ewa - opinia (1) Uratował nas po pożarze. Przyjechał niedługo po odjeździe strażaków. Odwołał... Ewa Wiktoria - opinia (1) Najlepszy elektryk w Trójmieście ! Ja i moi znajomi korzystamy od wielu lat z... Wiktoria Andrzej Jodłowski - opinia (1) Jestem zdziwiony opinią p. Beaty. Kilkakrotnie korzystałem z usług p. Romana... Andrzej Jodłowski
Beata - opinia (1) Właściwie to Panu należy się 0. Reklamuje się jako fachowiec a potem odrzuca... Beata Przemek - opinia (1) Super elektryk , profesjonalne usługi szybki dojazd . Expresowa naprawa. Polecam Przemek Ania K - opinia (1) Ocena najwyższa z możliwych, pełen profosjonalim i najwyższa jakość. Pan... Ania K Damian - opinia (1) Bardzo dobry fachowiec, który zna się na tym co robi. Po jednym telefonie i... Damian Rebeka - opinia (1) Pan Roman ma bardzo profesjonalne podejście do klienta. Szybka interwencja i... Rebeka Aleksandra - opinia (2) Podczas rozmowy telefonicznej bardzo nieprzyjemny, bez szacunku dla rozmówcy. Aleksandra Gdynia - opinia (1) Zadzwoniłem do Pana w sprawie wystrzelonych korków i wyczuwalnego smrodu... Gdynia Szybko i sympatycznie (1) Od razu widać, że Pan fachowo działa od wielu lat. Szybki kontakt, szybka... Dominik Zakrzewski Diagnoza przez telefon (1) Serdecznie polecam tego fachowca. Zadzwoniłam z problemem dotyczącym... Natalia Świetny elektryk! (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić Pana usługi w zakresie prac związanych z... Przym W 100% polecam tego fachowca! (1) Mimo że usługa do wykonania była dość prosta, jak na Pana doświadczenie, to... Krzysztof to się po prostu nie zdarza! (1) kulturalny z klasą a przy tym fachowy, nie zdzierający i z takim etosem... Ligia Świetny specjalista (1) Szybko przyjeżdża na miejsce i równie szybko rozwiązuje problemy! xiu szczerze polecam! (1) Zgadzam się ze wszystkimi opiniami, bardzo dobry fachowiec, świetny kontakt.... Przymorze Fachowca godny polecenia (1) Bardzo solidny fachowiec z bardzo dużą wiedzą. Pomoże nawet w późnych... Patryk Pełen profesjonalizm i ludzkie podejście! (1) Super facet, super podejście. Ogromna wiedza poparta równie ogromnym... Macias Fachowiec pierwsza klasa (1) Super solidna firma i tania. Polecam Tomasz