polecam (1) Elu, bardzo dziękuję za spędzony czas i wsparcie. Myślę, że poukładało mi się... aricia BARDZO GORACO POLECAM!!!!!!!!!! (2) Czułam sie wyjatkową osobą, kiedy Ela zajęła się mną w dniu naszego... joanna korniewska CUDOWNY MAKIJAŻ!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo gorąco polecam pania Elżbiete Skoczeń. Malowała mnie do mojego slubu... Nora Betlińska-kasik
TYLKO Z ELĄ (1) Pozdrowienia dla Elżuni! To jest to, czego szukałam! Profesjonalizm w... Iwona Magiczna osoba :-) (1) Ela zainspirowała mnie do spróbowania swoich sił jako wizażystka ;-) Bardzo... pawisikorka Dziekuje (1) Pani Ela zrobila mi piekny makijaz na moj slub:))) To bardzo fachowa i... Joasia Marta - opinia (1) Polecam Panią Elę! Czas z nią spędzony był lekcją, a nie tylko wykładem co... Marta Nauka makijażu i przegląd szafy tylko z Elą! (1) Ela jest profesjonalistką w każdym calu. Potraf doskonale dobrać makijaż do... Magda Jestem bardzo zadowolona:) (1) Pani Ela wykonała mi fantastyczny makijaz do slubu, ktory olsnil mnie i... Halina Jestem bardzo zadowolona:))) (1) Dzis miałam spotkanie z Elą Skoczeń. Jest to przesympatyczna osoba z dużym... Altea Zaduńska Fantastyczna !!!! (1) Z czystym sumieniem moge polecic Pania Elzbiete , jest naprawde swietna... Dorota jestem bardziej pewna siebie (1) Dzięki za zmianę kury domowej w 100 % kobietę. Nauka makijażu i wspólne... Asia Pełna fascynacja !!! POLECAM (1) Ela to niezwykle utalentowna wizażystka, przy tym bardzo miła, otwarta na... Monika R. kazda kobieta jest piekna! (1) Ela, pozwala kazdej z nas uwierzyc w swoje piekno, kobiecosc. Wie, jak... qaq Rewelacyjna Ela!!! (1) Witam!!! Moim zdaniem nie można znaleźć lepszej osoby niż Ela, która pomoże... Monika Itrich Profesjonalizm i miła atmosfera w jednym (1) Kurs wizażu poprowadzony przez Elę był rewelacyjny! Jej rady są bardzo... Ola Pełen profesjonalizm (1) profesjonalne podejśćie do klienta, trafny dobór barw, a przede wszystkim... pearl 100% profesjonalizmu (1) 100 % profesjonalizmu i ogrom poczucia humoru!!Gorąco polecam!!! bogna.p Płen profesjonalizm gorąco polecam (1) Ela to bardzo kontaktowa przesympatyczna osoba słuchająca uważnie klienta,... Ania moim zdaniem najlepsza wizazystka jaka mnie malowala,pani Ela jest swietna!!! (1) Pani Ela jest doswiadczona,profesjonalistka ktora ma podejscie do... Angela Szachowska