Irek Bokkus - opinia (1) Makijaż dobrze wykonany. Dziękuje Pani Elu za prezent na Święta dla mojej... Irek Bokkus Spotkanie (1) Witam serdecznie wszystkich i polecam w stu procentach panią Elżbietę.... Wiesia Izabela - opinia (1) Zajęcia z Panią Elą były niezwykle ciekawe i inspirujące, serdecznie polecam... Izabela
Wpadajcie (1) Bardzo ciekawe spotkanie, sympatyczna kobieta z duszą. Jakość, przygotowanie,... Kasia Serdecznie polecam (1) Pani Elżbieto , dziękuję za inspirujące spotkanie. W tak krótkim czasie... Małgorzata OPINIA (1) Dziękuję Pani Elu za cudowną naukę makijażu w Pani Pracowni . Trochę się... Petronelcia Elżbieta Skoczeń - makijaż (1) Czy któraś z Was była malowana przez Panią Elżbietę? Jak wrażenia Panna Młoda Pani Elu dziękuje (2) BARDZO DZIĘKUJĘ ZA PIĘKNY MAKIJAŻ DLA ŻONY. Pani Ela wykonała mojej żonie... Irek UWAGA-Wielki negatyw (3) Szanowne Panie, zdecydowałam się zamieścić negatywną opinię ponieważ Pani... Ania Gorąco polecam! (1) Pani Ela zrobiła mi cudowny makijaz w dniu slubnym ! Dojechała do mnie aż 200... Magda Jestem zachwycona (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem, podejściem, wiedzą a przede wszystkim... Marlena Cudowna wizazystka (1) Bylam u pani Eli na nauce makijazu.Przywitala mnie mila brunetka.Ja... Elzbieta Gdansk Polecam !!! (1) Gorąco wszystkim polecam. Ciepła, miła atmosfera. Profesjonalne podejście do... Aleksandra Profesjonalna i miła współpraca (1) Panią Elę znalazłam w internecie, szukałam sposobu na umilenie sobie i moim... Magda Makijaż (1) Bardzo profesjonalnie wykonany make up dobrą ręką oraz fachowe porady na... Julia Cudowna, profesjonalna, najlepsza ! (1) Pani Ela malowała mnie do ślubu w sierpniu tego roku. Trzy miesiące wcześniej... Marta Pełen profesjonalizm, super atmosfera (1) organizowałam dla przyjaciółki wieczór Panieński w Atelier u Pani Eli. Ela to... Justyna 7 niebo! (1) Pani Elżbieta jest przemiłą, ciepłą osobą oraz w pełni mega profesjonalną... Joanna Makijaż żony polecam i dziękuję (1) Zrobiłem mojej żonie prezent w postaci spotkania z wizażystką Panią Elą .... Słaewk ELA SERDECZNA, ODDANA NA MAXA KLIENTCE - REWELACYJNA WIZAŻYSTKA,POLECAM ELE WSZYSTKIM ZAWSZE,NIE ZAWIEDZIECIE SIE (2) Niezwykle utalentowana, profesjonalna i wiecznie uśmiechnięta. Makijaż ślubny... Wiola