Empik

Księgarnie

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Tragedia (1) Niestety rzadko pisze negatywne opinie ale sytuacja jaka miała miejsce... Beata obsługa (1) poniżej normy, jeżeli kierowniczka wyprasza z salonu bo jest niekompetentna i... jan Nieprofesjonalna obsługa, lekceważące podejście do klienta (1) Kiepski poziom jakości obsługi; panowie przy kasie (jeden duży drugi mały) w... B.K.
NIE MOZNA SIE DODZWONIC (2) Potwierdzam,polaczenie telefoniczne jest niemoziwe.Uwazam,ze to zle swiadczy... Ania NITK! NIKT NIE ODBIERA TELEFONÓW!!!!!! (2) FATALNA OBSLUGA MOZNA DZWONIC DO INFORMACJI 3 GODZINY A I TAK NIKT NIE... M Tragiczna obsługa! (1) Brak cen przy produktach, niezorientowani sprzedawcy, niemiła obsługa, która... Piotr Bileteria. (2) Salon Empik w CH Alfa Centrum trzeci rok z rzędu ma rzekomo popsutą drukarkę... Magda WOROWADZENIE KLIENTA W BŁĄD. (1) DZIŚ, CHCĄC SKORZYSTAĆ Z PROMOCJI 1+1 USŁYSZAŁAM OD NIEMIŁEJ OBSŁUGI ,ŻE... BEA stały klient - opinia (2) Przemiła obsługa, pomocna. Mają promocje przez które nie raz już kupiłam coś... stały klient Brawo... (1) Dziś o godzinie 10 rano miała ruszać sprzedaż biletów na koncert. Panowie nie... Rozczarowana nie mozna się dodzwonić - nikt nie odbiera (2) automat jak w pogodynce każe czekać na operatora albo wybrać opcję, ale po... oline_k nie odbieraja telefonów!!! (1) dzwoniłam i faktycznie potwierdzam nikt nie odbierał przez długiiiii czas-nie... gabi.piotr