Empik

Księgarnie

Gdańsk, al. Grunwaldzka 141

Gerard z Rodziną - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa Pań za ladą jak i w doradztwie Gerard z Rodziną Iwona - opinia (2) Salon Empik piękny , przestronny ale.... Obsługa tak zajęta swoimi sprawami ,... Iwona Asortyment OK - obsługa NIE (1) Lubię empik za jego uniwersalność, można tu kupić najnowsze książki, gry... xxc
Pani Magdalena (1) Pani Magdalena kasjerka (zmiana 2.09.2013 o godzinie 19:27) nie nabiła mi... kientka odradzam zakupow w empiku (1) Obsluga :ludzie ktorzy tam pracuja sa poprostu beznadziejni , ceny z kosmosu... ziomek reklamacja (1) Sprzedano mi wadliwy e-czytnik, który był przeznaczony jako prezent pod... Wojciech Wszędybył nawet (2) super ceny i fajne żeczy piter Najlepsza obsługa :) (2) Obsługa bardzo miła, sympatyczna i pomocna, a w szczególności pan Kuba :) anil.ewe@onet.pl Empik (1) Ceny są strasznie wysokie. Jedna płyta (The Doors) kosztowała 60 zl.... Don't Cry empik ogólnie (1) Empik ma po prostu za duży asortyment, nie kupi sie tam tylko książek jak... plowy_turysta nędzne ceny (2) Po pierwsze CENY np. gier są o jakieś 20 pln droższe niż o jedno piętro wyżej... Andrzej G UWIELBIAM TEN SALON!! (2) Jestem bardzo zadowolony z zakupów robionych w tym Empiku. Obsługa... xXx karolina - opinia (1) ten empik chyba lubię najbardziej jedyna rzecz która mi przeszkadza to daty... karolina