Starają się (1) Fajne miejsce...lubię się tam zaczytywac... Mol książkowy Niemiła atmosfera (1) Bardzo niemiła obsługa i atmosfera panująca w sklepie. Sprzedawcy z przymusu... Klient Opieszałość obsługi i podejście lekcewarzace (4) To już drugi raz kiedy odbieram coś ze stoiska w Empiku Przy Podwalu Grodzkim... Irena
Bardzo uprzejma i rzetelna obsługa (1) Bardzo uprzejma i rzetelna obsługa. Duży wybór i możliwość szybkiego... Nataneal tam chyba nikt nie pracuje ;/ (1) Mają gdzieś klientów. można dzwonić i dzwonić i tak nikt nie odbierze. Żenada. x Dzwonie co chwile nikt nie odbiera... (1) Byłem tydzien temu po płytę wcześniej dzwoniąc pare razy i nikt nie odbierał... Piotr Żenująca obsługa na skrajnie niskim poziomie (1) Dzisiaj postanowiłam kupić ramki do zdjęć w empiku. Jestem mamą i poruszam... Katarzyna Zamówienie online przedpremierowe (1) Zamówiłem sobie gierkę na parę tygodni przed premierą a że to nie małe... JK calkiem ok (2) Dzisiaj dzwonilam, zeby zasiegnac informacji i przy drugim podejsciu udalo mi... Maja Brak kultury pracowników Empiku (1) Poszukiwałam w empiku płyty a ponieważ nie mogłam jej odszukać podeszłam do... Zawiedziona Zyga - opinia (1) Grzecznie zapytałem o płytę Trzeciego Wymiaru na co urocza pani mi... Zyga podziękowania dla P.Karola (1) Serdeczne podziękowania dla sympatycznego P. Karola dzięki któremu odzyskałam... Ewa Sprzedawca biletów na koncerty- totalna porażka!!! (1) W dniu 25.11.2012 godz. 19.00 w EMPIKU PODWALE GRODZKIE chciałam zakupić... ewunia liza - opinia (1) "nie ma takiego numeru"!!! :( liza Dramatyczna obsługa (1) Obsługa w tym empiku już od dłuższego czasu schodzi na psy. Niechętnie... Natalia m. - opinia (1) Fakt, wielkie święto jak ktoś odbierze telefon. Dzwoniłam dwie godziny z... m. Przez 30 minut nikt nie odbiera telefonu. (1) Do tego jeszcze jeden z numerów "jest nieosiągalny"-tak informuje automat.... Jan Suchecki Elwira - opinia (1) Duży wybór, chociaż nie wszystko posiadają. Często zamawiam przez internet. W... Elwira