Profesjonalizm i rewelacja (1) Oferta Empire Music jest rewelacyjna - saksofon w kościele - sami nigdy byśmy... Asia i Radek Ślub w kościele (1) Empire Music znalazłam przypadkowo w internecie. To był strzał w dziesiątkę.... Wioletta i Piotr G. Oprawa muzyczna ślubu (1) Z usług Empire Music skorzystaliśmy apropos oprawy muzycznej ślubu. Naszym... Ola i Darek
Wspaniały pomysł (1) "Kominiarz na szczęście" - rewelacyjna niespodzianka dla Młodej Pary... Danuta P. PROFESJONALNA OPRAWA CEREMONII ŚLUBNEJ (2) Witam wszystkich... 13 lipca b.r. brałam ślub w jednym z kościółków w Gdyni.... Magdalena M. Wspaniała organizacja koncertu. (1) Brylant na rynku agencji artystycznych! Michał Z. K.K - opinia (3) Świetni ludzie widać że kochają to co robią . Chciała bym na codzień pracować... K.K EMPIRE MUSIC = pełen profesjonalizm (1) Po raz kolejny miałam ogromną przyjemność brać udział w warsztatach wokalnych... Patrycja Woszczyna Najlepsze warsztaty tylko z EMPIRE MUSIC! (1) Warsztaty wokalne z Empire Music są na pewno niezapomnianym wydarzeniem w... Weronika Kuczun Empire Music - warsztaty (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach wokalnych w Ustce. Będę bardzo... Marta Wólczyńska Empire Music (1) Po raz kolejny miałam możliwość skorzystać z oferty Agencji Empire Music -... Paulina Stolarczuk - onyx PROFESJONALIZM (1) Firma godna polecenia. Wyczucie, gust i smak. Profesjonalne doradztwo na... Natasza Deląg młody buk - opinia (1) Polecam. Profesjonalni ludzie w profesjonalnej firmie. młody buk Warsztaty wokalne (1) Cudowna przygoda, wykładowcy profesjonalni, koncert finałowy przepiękny.... A. Warsztaty wokalne (1) Bardzo sympatyczni, mili ludzie ! Potrafią wiele nauczyć, można się z Nimi... Agnieszka