Polecam! (1) Bardzo szybka, sprawna, solidna usługa. Po pracy pozostawiony porządek.... Andrzej Super firma! Bardzo polecam! (1) Miałam nietypowy problem - obtarcia na drzwiach zew. przy górnym i dolnym... Magda Obudowa starych futryn w bloku (1) Rzeczowe przedstawienie i omówienie oferty, doradztwo bez nacisków (np.... Waldemar Miksa
Polecam (1) W naszym mieszkaniu w bloku postanowiliśmy zabudować stare futryny. Szukając... Marek Polecam (1) Tę Firmę można polecić naprawdę z czystym sumieniem. Pełen profesjonalizm,... Michał Cóż tu węcej dodać ? (1) Nie lubię słowa - profesjonalizm. Jest polskie - zawodowcy. Tak więc Pan... zadowolona klientka Ocena wykonania usługi - nałożenie nowych ościeżnic na metalowe i wymiana drzwi (1) W mojej miejscowości nie znalazłam firmy, która podjęłaby się nałożenia... Klient korzystająca z usługi fir Polecam (1) Pełen profesjonalizm od zamówienia po wykonanie. Początkowo byłem nieco... Marcin Zabudowa, drzwi wewnętrzne i zewnętrzne. (2) Opinie o firmie zaczerpnąłem z "trójmiasto.pl". Same pozytywy i wcale nie... Roman M. DOKŁADNOŚĆ I PRECYZJA (1) Zamówiliśmy drzwi wejściowe z obudową futryny oraz zabudowę przedpokoju z... Helena Pełen profesjonalizm! (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi, robiłam renowację futryn i... Iza Serdecznie polecam (2) Jestesmy bardzo zadowoleni z uslug firmy Empiria. Wszytsko zrobione na 100%... Paulina Opinia o firmie "Empiria" (2) Z czystym sumieniem polecam. Pełen profesjonalizm, dotrzymanie terminu,... Krystyna Juszkiewicz zdecydowanie polecam :) (2) Zdecydowałam się na wymianę, drzwi wraz z futrynami w mieszkaniu... Danka 311 wymiana drzwi i renowacja futryn (2) Polecam wszystkim przedewszystkim miła obsługa od początku rozmawiałam z... Lidia Futryny nakładane i wymiana drzwi (2) Wybrałam tę firmę po przeczytaniu opinii i przyznaję że się nie zawiodłam... Elżbieta W. wymiana drzwi wejściowych i renowacja futryn (1) Wystawiam bardzo dobrą ocenę i szczerze polecam usługi firmy Empira. Jestem... Grodzia ocena jakości usługi (1) wykonawca usługi-pan Krzysztof Kucharski wykonał zamówioną usługę bardzo... Winkowska Halina renowacja futryn (2) Polecam i żałuje, że niestety firma Empiria była podwykonawcą a nie wykonawcą... KIC Wymiana drzwi i futryn (1) Witam i pozdrawiam wszystkich odwiedzających ten portal, wymiana drzwi w... leszek