Anna - ocena (1) Bardzo dobry pośrednik nieruchomości, przekonałam się o tym kolejny raz. Z... Anna Dorota - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam kontakt z tą agencją... Dorota Rodzina z dziećmi i psem - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z agentem i indywidualne podejście do Klienta. Rodzina z dziećmi i psem
Kama - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szybkie działanie, z zachowaniem najwyższych... Kama Renzo V - ocena (1) Miałem świetne doświadczenie z zespołem Enclava. Byli efektywni,... Renzo V Kinga J. - ocena (1) Zgrany duet. Poniższa opinia dla Pani Patrycji & Pana Emila. Co znaczy... Kinga J. Piotr - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Pan Emil zajął się moją nieruchomością i przeprowadził... Piotr Piotr - ocena (1) Serdecznie polecam pana Emila. Zajął się moją nieruchomością i szybko... Piotr Olek - ocena (1) Współpraca z Panią Anetą to czysta przyjemność! Profesjonalne podejście,... Olek Radosław - ocena (1) Fenomenalna firma i mega pozytywna Pani Patrycja! W jeden dzień znalazła... Radosław