Pacjentka - opinia (1) Gdy musze skorzystać z oferty prywatnej przychodni zawsze w pierwszej... Pacjentka Halina - opinia (1) Wspaniali specjaliści z każdej dziedziny. Ja polecam endykrynologa.... Halina Pilna wizyta u ortopedy (1) Potrzebowałem pilnej wizyty u ortopedy. Telefonicznie sprawnie udało się... Piotr
Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Kowale ul. Staropolska (1) Stan mojego zdrowia zmusił mnie do szybkiej wizyty u internisty. Wybrałam... Krystyna Olszewska opinia 26latki (1) Polecam przychodnię Endomed. Korzystam z usług od połowy 2016 roku. Panie z... Oliwia G. Endokrynolog (3) Zdecydowanie POLECAM. Dostanie się do endokrynologa w trójmieście jest... mmmmmmm Obsługa pacjenta w Przychodni Endomed na Kowalach (1) Panie pielęgniarki bardzo miłe i kompetentne- od razu widać, że lubią swoją... kobieta POLECAM (1) Bardzo zadowolona jestem z wizyt w przychodni.Pielęgniarki są profesjonalne,... pacjentka Ginekolog- Lek. Zinkiewicz (3) Lek. Zinkiewicz Andrzej. Byłam u Pana doktora po raz pierwszy . Uważam ,że... Agnieszka USG (1) Ostatnio byłam na badaniu USG tarczycy u Dr Batko- POLECAM. Dr był bardzo... MB Dobrzy specjaliści chodź obsługa nie zawsze. (1) Jestem stałą pacjentką i polecam tą przychodnię o ile są miłe panie w... Joanna DR DOROTA BIRHOLS (1) Wspaniala pani doktor bardzo polecam jej podejscie do problemow zdrowotnych... ewa dobrzy specjalisci, przemila i sprawna obsługa (1) Polecam tę małą przychodnie, zwłaszcza oddzial na Subisława. Maja dobrych... ju Dermatolog (1) Szczerze nie polecam wizyt u dr K.(dermatolog). Ja się skusiłam, a właściwie... Rozczarowana ENDOMED (1) Bradzo polecam Dermatolog Wenerolog Korczak-Michałowska. Konkretna ,... Kamil opinia na temat badania okulistycznego (1) Chciałam wyrazić swoją wdzięczność i uznanie dla dr. chorób oczu p.... Anna J. Polecam! (1) Jestem pacjentką Endomedu od dłuższego czasu i jestem zadowolona z... Katarzyna Bez stresu!! (1) Jestem pacjentką od dłuższego czasu i pragnę podziękować zarówno obsłudze... długoletnia pacjentka endokrynolog-gorąco polecam (1) Jestem od niedawna pacjentką Pani dr.Świątkowskiej i jestem bardzo ale to... Aleksandra Wojtczak OBY TAK BYŁO WSZEDZIE! (1) Jestem pacjentką ENDOMEDU od kilku lat i chcę wyrazić słowa uznania nie tylko... Ewa