Energiczna koleżanka po 30 tce
Hej niedawno przeprowadziłam się do Gdyni , swoich znajomych zostawiłam w centrum polski ,dlatego szukam przyjaciółki tu na miejscu ,poza tym jak do tej pory w stolicy miałam głównie pewnie ze względu na swoją prace -dużo młodsze koleżanki ,tez czasem bez partnerów ,dlatego tym razem chciałabym poznać kogoś o podobnych poglądach lecz jednak trochę starszych i najlepiej tak jak ja w stałym związku ,.Moga to być mamuśki ,sama mam nastoletnia córkę .Mimo ze udzielam się spolecznosciowo wydawałoby się ze nawiązanie przyjaźni nie jest dla mnie problemem jednak obracam się głównie w gronie starych znajomych i wcale nie jest to tak łatwe jakby się wydawało.Jestem osoba lubiana ,ciagle uśmiechnięta ,kocham ludzi,kocham życie ,na ten moment chce otworzyć coś swojego jak i tez chce otworzyć się na nowych interesujących wartościowych ludzi .Lubię dbać o swoje ciało,trenować ,jak i dbać o siebie -chodzić do fryzjera czy kosmetyczki wiec fajnie byłoby znaleźć tez kogoś kto podobnie myśli .Piszcie do mnie dziewczynki i do zobaczenia mam nadzieje w realu ;) moniaaa2023@gmail.com