Witam czy z osób które korzystają z mleka Enfamil i posiadających maluszki powyżej 2 lat zmieniały już mleczko z Enfamil 3 na Enfamil 4? Czy obyło się bez marudzenia dziecka? Czy zaakceptowało smak? Proszę o opinie.
Witam, właśnie 2 tyg. temu wprowadziłam córeczce Enfamil 4 i nie było problemu. Bałam się, że nie będzie jej smakowało bo ma inny zapach od 3, ale nie było problemu.
Zaciekawił mnie ten wątek, ile lat mają Wasze dzieci że wprowadzacie enfamil 4? mój na razie jest na enfamil 3 i na opakowaniu jest napisane że jest on do 3 roku życia natomiast enfamil 4 jest od 2 roku życia do nawet 6 lat, tak więc kiedy najlepiej zmienić z 3 na 4 ? przecież jeden rok się nakłada tu i tu? Zgłupiałam.
Nawet nie wiedziałam ze enfamil 4 istnieje. U nas 3, mimo że młody skończył już 3 lata. ale nie może pić krowiego więc to podajemy. Jak będe w aptece to kuię tym razem 4 jak bęzie.
Enfamil 4 ukazało się niedawno.
Ja wprowadziłam je zaraz jak córcia miała 2 latka, czyli ok 2 tyg. temu... zrobiłam to dlatego, że myślę, że może będzie ciut treściwsze i chyba jest... mała potrafiła obudzić się w nocy bo była głodna, kiepsko mi jada wieczorem, mało kiedy zje kolację i po samym mleczku była głodna, teraz śpi super, ewentualnie nad ranem ok 5 mi się budzi... nie wiem czy to wpływ mleka... może tak może nie...