Enfamil 4

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam czy z osób które korzystają z mleka Enfamil i posiadających maluszki powyżej 2 lat zmieniały już mleczko z Enfamil 3 na Enfamil 4? Czy obyło się bez marudzenia dziecka? Czy zaakceptowało smak? Proszę o opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Enfamil 4

Witam, właśnie 2 tyg. temu wprowadziłam córeczce Enfamil 4 i nie było problemu. Bałam się, że nie będzie jej smakowało bo ma inny zapach od 3, ale nie było problemu.

Zaciekawił mnie ten wątek, ile lat mają Wasze dzieci że wprowadzacie enfamil 4? mój na razie jest na enfamil 3 i na opakowaniu jest napisane że jest on do 3 roku życia natomiast enfamil 4 jest od 2 roku życia do nawet 6 lat, tak więc kiedy najlepiej zmienić z 3 na 4 ? przecież jeden rok się nakłada tu i tu? Zgłupiałam.

Hm... Enfamil 4? Nawet nie wiedzialam, ze taki jest.... U nas tez (jeszcze?) trojka, a maly ma dwa lata z kawalkiem.

Nawet nie wiedziałam ze enfamil 4 istnieje. U nas 3, mimo że młody skończył już 3 lata. ale nie może pić krowiego więc to podajemy. Jak będe w aptece to kuię tym razem 4 jak bęzie.

tak naprawdę to ja też nie wiedziałam ze jest enfamil 4 :) i zaciekawiło mnie kiedy kto zaczął go podawać

Enfamil 4 ukazało się niedawno.
Ja wprowadziłam je zaraz jak córcia miała 2 latka, czyli ok 2 tyg. temu... zrobiłam to dlatego, że myślę, że może będzie ciut treściwsze i chyba jest... mała potrafiła obudzić się w nocy bo była głodna, kiepsko mi jada wieczorem, mało kiedy zje kolację i po samym mleczku była głodna, teraz śpi super, ewentualnie nad ranem ok 5 mi się budzi... nie wiem czy to wpływ mleka... może tak może nie...

Zalecają spożywanie do 3 roku ale napewno nie jest napisane że 3 do 3 roku

Inne tematy z forum

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...