English Mentors

Szkoły językowe

Kowale, Zeusa 38/22

Basia - opinia (2) Jestem pod wrażeniem jak lekcje z Iriną wpływają pozytywnie na moją córkę .... Basia Karolina - opinia (2) Współpraca z English Mentors to jedna z najlepszych decyzji! Efektywnie... Karolina Agata - opinia (2) Lekcje na bardzo wysokim poziomie nauczania. Lektorzy to świetni ludzie.... Agata
Ola Gurzyńska - opinia (2) Great Opportunity to use language with native speakers! Ola Gurzyńska Ja - opinia (2) Brak organizacji, chaos, jeden wielki bałagan. Ceny z kosmosu. Ja Agnieszka - opinia (1) Niesamowici ludzie, wspaniali nauczyciele! W przeciągu 3 miesięcy poziom... Agnieszka Emi - opinia (1) I love Steven ;) and his sense of humor ;) Bardzo fajne zajęcia w miłej... Emi Magda - opinia (1) Super atmosfera, fajni ludzie i dobrze przygotowane zajęcia. Jestem... Magda Maja - opinia (2) Świetni, pozytywni nauczyciele. Super atmosfera. Szeroka oferta napojów.... Maja Michał - opinia (2) bardzo fajni nauczyciele, polecam Michał Uczeń - opinia (2) Potrafią zorganizować lekcje w taki sposób, że je lubię Uczeń Tamara - opinia (2) Przyjemne, bezstresowe zajęcia. W małych grupach nauka przebiega szybko i... Tamara Neil H - opinia (2) A great team here who are really committed to their students. The Students... Neil H Justin Napierala - opinia (2) English Mentors is different to other schools I have previously worked for,... Justin Napierala Rafał S - opinia (2) Wspaniała szkoła, każdy z nauczycieli ma inne podejście do ucznia i warto... Rafał S Paulina - opinia (2) Najlepsza szkoła, z którą miałam do czynienia. Zajęcia prowadzą wyłącznie... Paulina Franek B - opinia (2) Uczę się w tej szkole od 3 lat i jestem w stanie powiedzieć, że lekcje w... Franek B Agnieszka - opinia (2) Nauka języka angielskiego na najwyższym poziomie. Jesteśmy bardzo zadowoleni,... Agnieszka kawawbiurze.pl - opinia (2) Jeśli chcesz szybko podnieść swój poziom angielskiego to jest właściwy... kawawbiurze.pl Ola - opinia (2) Profesjonalnie, z klasą, ale bez nudy! Polecam każdemu, kto chce się... Ola