English Mentors

Szkoły językowe

Kowale, Zeusa 38/22

Alina Jasinska - ocena (2) For the past few months, Ive been working on getting my C1 advanced... Alina Jasinska Michał - opinia (2) Polecam naukę w szkole English Mentors Michał Karolina - opinia (1) Biorę udział w nauce języka angielskiego w szkole English Mentors od ponad... Karolina
Dorota - opinia (1) Wspaniała szkoła, dająca możliwość nauki wyłącznie z native speakerami, co... Dorota Daria - opinia (1) Świetne miejsce do nauki języka angielskiego z nauczycielami, których... Daria Iryna - opinia (2) The best Team and the best students Iryna Ella - opinia (2) Moja przygoda z English Mentors trwa od ponad roku i jestem bardzo... Ella Dominika - opinia (1) Polecam nauczyciela Iryne jest świetna nauczycielka. Dopasuje materiał do... Dominika Anna Gliniecka - opinia (1) Nauka przyjemna i przynosząca efekty. Anna Gliniecka Aleksandra - opinia (2) Jestem pod wrażeniem jakości przeprowadzonych lekcji i ich efektów . Nigdy... Aleksandra Student - opinia (2) Szkoła pozostawia wiele do życzenia. Wyposażenie marne a ceny zawyżone Student Mateusz - opinia (2) Bardzo polecam szkołę English Mentors. Lekcje z Craigiem i Justinem... Mateusz Alicja - opinia (2) Bardzo miła atmosfera, wysoki poziom nauczania. Córka zachwycona.Szczerze... Alicja Hania - opinia (2) Świetne podejście do dzieci, chętnie uczęszczają na zajecia i uczą się... Hania Michał - opinia (2) Bardzo dobra szkoła, profesjonalna kadra, po miesiącu nauki znacznie... Michał Paweł Makowski - opinia (2) Doskonała oferta, bardzo dobry kontakt z kadrą nauczycielską, Steve i Justin... Paweł Makowski Klaudia - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z lekcji prowadzonej przez Irinę. Zajęcia prowadzone... Klaudia Hubert - opinia (2) Profesjonalne podejście nauczycieli, bardzo miła atmosfera. Polecam bardzo Hubert Karolina - opinia (2) Serdecznie polecam. Super nauczyciele z podejściem do dziedzi szczególnie... Karolina Pavel - opinia (2) Profesional service and staff. I feel more than satisfied :) Pavel