~Eugeniusz Świtała
(4 lata temu)
Niezbicie dowodzi to moim założeniom opublikowanym w magazynie "Inny Świat", w dniu 6 marca 2018 roku.
We wspomnianym artykule prezentowałem szereg zagrożeń wynikających z planowaną w tym czasie ekspansją sieci. Na podstawie wykonanej pracy badawczej ukłułem termin "broń psychotroniczna". Przeprowadzona przez mnie praca badawcza, przez niektórych szanowanych publicystów okrzyknięta jednym z najistotniejszych naukowych śledztw XXI wieku, ciesząca się ogromnym uznaniem w gronie naukowym była również wymienia wśród pretendentów do nagrody Nobla.
Postulaty zamieszczone w mojej pracy dyskredytowane przez międzynarodowe lobby, wywołały ogromne zamieszanie na arenie międzynarodowej. Obawa przed ujawnieniem prawdy i istoty działań Światowych Rządów szerokiej publiczności skutkowały szykanami, zastraszaniem, oraz wymuszeniem poddania się do dymisji z obejmowanego przeze mnie stanowiska, na jednym z renomowanych uniwersytetów- WSRH.
Moje naukowe dziedzictwo, ogromna praca zostały skazane na cenzurę. Umieszczono mnie w zamkniętym ośrodku, gdzie poddawano mnie licznym eksperymentom mającym na celu zmuszenie mnie do zrezygnowania z szerzenia odkrytej przeze mnie prawdy. Objęty dozorem, inwigilowany, niezdolny do walki utworzyłem międzynarodową organizację którą nazwaną wiązką (z ang. bundle), nasza grupa działa już 34 krajach świata. Podjęliśmy partyzancką walkę o prawdę. Prawdę i wolność, na którą zasługujemy.
Broń psychotroniczna. Służby mordują- rząd milczy.
Działajmy! Jednoczmy się! Jesteśmy ostatnim bastionem Prawdy w tej zdeprawowanym moralnie, kapitalistycznym, globalnym kłamstiwe!
1
1