Krystyna - ocena (1) Dostaliśmy kontakt do Eskale od znajomego i mimo że jesteśmy bardzo... Krystyna Magda i Zbigniew - ocena (1) Odwiedziliśmy salon w grudniu . Trafiliśmy zupełnie przez przypadek . Ale... Magda i Zbigniew Natalia - ocena (1) Cudowne miejsce . Cudowna Pani Basia. Anioł który zaprojektował nam cały dom.... Natalia
Monika B.G - ocena (1) Dobra współpraca w przyjaznej atmosferze. Fachowe doradztwo, wysokiej jakości... Monika B.G Jolanta - ocena (1) Z całego serca polecam . Super organizacja . Wszystko na czas w terminie .... Jolanta Renata Lasota - opinia (1) Firma Pani Basi to jedna z niewielu tak solidnych na rynku. Począwszy od... Renata Lasota Joanna - opinia (1) Właśnie odebrałam łazienkę zaprojektowaną z pomocą Pani Basi i wykonaną przez... Joanna T - opinia (1) Trafilem przypadkiem - zeby obejrzec armature pewnego producenta. Skonczylo... T Ryszard - opinia (1) Bardzo polecam. W szczególności dziękuję za obsługę i udzielenie wszelkich... Ryszard Julia - opinia (1) Świetny projek i miła obsługa klienta:) Towar dowieziony na czas Julia ANNA - opinia (1) Gorąco polecam firmę eskale. wszystko super . Piękny projekt i fantastyczna... ANNA Magdalena - opinia (1) To, co mogę radzić wszystkim, którzy chcieliby robić remont z Eskale-... Magdalena Niezadowolony klient - opinia (1) Fatalny poziom obsługi klienta. Pracownica umowiona na spotkanie nie pojawiła... Niezadowolony klient Firma godna polecenia!! (1) Remont łazienki odbył się bardzo sprawnie i szybko! Projekt łazienki okazał... Janusz Eskale - Super Studio Łazienek (1) Trafiliśmy do Pani Basi z polecenia koleżanki, która także była bardzo... Małgorzata Najlepsza Firma w trójmieście i nie tylko (1) Właśnie skończyliśmy wykańczanie naszego wymarzonego mieszkanka Bardzo... Dominika Fachowa obsługa (1) Dziękujemy i jednocześnie polecamy firmę ESKALE. Zostaliśmy dopieszczeni w... Marta Super firma (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupów w Eskale. Pani Basia pomogła nam w wyborze... Marek super obsługa - jestem bardzo zdowolona (1) Bardzo ludzkie podejście do klienta, dbalość o szczegóły i wykonanie Magda