Essen-Niemcy

czy ktoś pracował może przy sortowaniu warzyw i owoców w Essen ale pośrednik ( Jobber) nie podaje nazwy Firmy niemieckiej ,potrzebują kobiet tylko nie wiem czy nie jest to jakaś ściema bo przy podpisaniu przedwstępnej umowy pobierają 120 ero kosztów przejazdu i za NW
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Essen-Niemcy

tez zglosilam sie do tej pracy i tak sie zastanawiam czy wszystko bedzie ok i czy to nie sciema, bo 120 euro na ulicy nie lezy

Ja też mam zamiar tam zadzwonić.Jak możesz to powiedz co ci powiedzieli.Będe bardzo wdzięczna

wplailas juz na wyjazd?

jest to na pewno ściema gdyż ja zadzwoniłam na podany w ogłoszeniu numer telefonu ,odezwał się Pan nie przedstawiając się jako firma ani z nazwiska i od razu to mi się wydało nieco dziwne,daję sobie spokój z tym wyjazdem przecież 120 euro to nie jest mało pieniędzy ( dla mnie bardzo dużo) nie dam ich jakimś wyłudzaczom:(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...